Samsung možná plánuje ukončit řadu Galaxy Note, už příští rok ji nahradí ohebné telefony

Samsung možná plánuje ukončit řadu Galaxy Note, už příští rok ji nahradí ohebné telefony
2020-11-17T13:30:38+02:00
• 17. 11. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

3

Letos Samsung na keynote v srpnu představil tradičně modely řady Galaxy Note 20 a zároveň také druhou generaci ohebného telefonu Galaxy Z Fold 2 (recenze). Příští rok však na této akce už nemusí model řady Galaxy Note vůbec být. Podle nejnovějších informací se totiž nástupce vůbec nechystá a Samsung vsadí jen na ohebné telefony.

Galaxy Note 20 byl možná poslední Note

Již minulý týden jsme se dozvěděli o možné podpoře stylusu S Pen u nadcházejícího modelu Galaxy S21 Ultra. Podle se bude tato řada skládat z modelů S21 FE, S21, S21+ a S21 Ultra. Mimo to máme mezi top modely očekávat Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3 a Z Fold FE. A to je vše, další top modely prý Samsung už nechystá.

Samsung Galaxy Fold 2 4933x2775x

Zdroj: Dotekomanie.cz

To, že není v přípravě série Galaxy Note 21 potvrzuje také další zdroj. Je tak pravděpodobné, že právě druhá polovina příštího roku bude věnována nové generaci ohebných telefonů. Pozici Note tak částečně převezme model Galaxy S21 Ultra a také možná Galaxy Z Fold 3, který má také dostat podporu S Pen podle zákulisních informací.

Ačkoliv nám nedává tolik smysl, aby Samsung vydával dva top modely ročně a k tomu ohebné telefony, řadu Note jsme měli vždycky radši. Jedná se totiž většinou o vyladěnější modely než řady Galaxy S. To se ukázalo i letos, kdy S20 Ultra měl problémy s fotoaparátem.

Zdroj: androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Michal Vítek

19. 11. 2020, 8:47

Radek Výtisk Note 9 mám, verzi 8/512, jsem taky absolutně spokojenej, novější model by mě lákal hlavně z důvodu lepšího foťáku. N20 mě nepřesvědčil a nic skládacího mě zatim neláká.. No uvidíme příští rok.

Exclusive Technologies

17. 11. 2020, 17:43

nuz presiel som do Samsungu kvoli 2 veciam: 1. Note, Note ,Note … urcite je to chyba ich pochovat, je to vyborny stroj a bez tychto telefonov strati u mna Samsung to, kvoli comu som vymenil 10 rokov Apple system za ine, lebo je to lepsie. Skoda veci.
2. Samsung sa prikladne stare o zakaznikov, omnoho vacsia slusnost, dostupnost, vykup starych telefoniov za nove.. proste vsetko, o com sa mi v Appli mohlo len snivat.Mate pocit ze tej firme okrem penazi /ztakaznik je len cislo) zalezi aj na spokojnosti a akceptuje nazory. Toto su hlavne priciny, preco u mna zvitazil Samsnug. Note ale dufam zachovaju aspon v nejakej rade ako modifikaciu nakolko ohybne ma vylozene nebere, stara klasika ano a hlavne to to pouzitelne a ma to to aj vyznam. Dufam, ze Samsung neurobi o com sa tu suska.

Radek Výtisk

17. 11. 2020, 14:12

No nezbude než přejít z nejlepšího note co vyrobily (note 9) na Fold rovnou. 🤦‍♂️🤦‍♂️.
R. I. P. note

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat