S Translator od Samsungu bude ukončen

S Translator od Samsungu bude ukončen
2020-11-07T17:30:55+02:00
• 7. 11. 2020

Zdroj: TheVerge.com

S Translator je nejnovější služba, kterou společnost Samsung ještě letos dovede do svého konce. Už 1. prosince 2020 bude služba ukončena. Tomuto kroku se upřímně ani moc nedivím. Služba nebyla tak hojně využívána a byla také celkem zastaralá. 

S Translator končí už v prosinci

S Translator nabízí možnosti jazykových překladů, přičemž přítomný je u vlajkových telefonů. Aplikace dokáže překládat slova a věty do celkem 11 jazyků: brazilská portugalština, angličtina (UK), angličtina (USA), francouzština, němčina, italština, japonština, korejština, ruština, zjednodušená čínština a španělština.

S Translator

Zdroj: Neowin

V podstatě tímto krokem se původně Samsung snažil konkurovat Google Translate a Microsoft Translator. Na určitých trzích byla aplikace celkem používána, ovšem celosvětově bychom procenta používání hledali jen těžko. Nicméně, aplikace nabízí také funkce rozpoznávání hlasu a převodu textu na řeč. Po příchodu Bixby však společnost přestala do služby dávat velké úsilí. Takže bylo jen otázkou času, než bude služba oficiálně ukončena. 

Společnost uvedla, že osobní údaje shromážděné od uživatelů budou smazány ihned po ukončení. V oznámení zaslaném uživatelům společnost také poděkovala za trvalou podporu v průběhu let.

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat