Apple aktualizuje aplikaci Clips

Apple aktualizuje aplikaci Clips
2020-11-07T16:15:41+02:00
• 7. 11. 2020

Zdroj: Apple

O aplikaci Apple Clips jsme už nějakou dobu neslyšeli. Nyní ale společnost vydala její dosud největší aktualizaci. Mezi nové funkce a změny patří aktualizované uživatelské rozhraní, schopnost nahrávat ve vertikálním i horizontálním poměru stran a je optimalizována pro nahrávání a sdílení v Dolby Vision HDR s novou řadou iPhone 12. 

Clips získává nové funkce

Clips připravuje půdu pro ještě větší kreativitu a dodává svěží atmosféru díky propracované obrazovce záznamu, která se „vznáší“ při fotografování ve svislém nebo vodorovném směru. Uživatelé mohou zobrazit více obsahu najednou, a to pomocí propracovaných funkcí Efekty, Média a Projekty.

Clips

Zdroj: 9to5Mac

Přejetím prstem nahoru v části Efekty se zobrazí karta v plné výšce, která vyplní obrazovku samolepkami nebo textovými štítky, které uživatelům umožní přizpůsobit svá videa. Clips navíc přidává kolekci nového obsahu, včetně osmi nových samolepek, které jsou ideální pro sociální příspěvky, šesti dalších šipek a tvarů a 25 nových zvukových stop, které se automaticky přizpůsobují délce videa. Aktualizace 3.0 je zdarma ke stažení z AppStore a je k dispozici od 28. října. Vyžaduje iOS 14 / iPadOS 14, nebo novější.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat