Nová aplikace upozorní na další Dobíječku virtuála Kaktus

Nová aplikace upozorní na další Dobíječku virtuála Kaktus
2020-11-21T19:30:02+02:00
• 21. 11. 2020
4

Virtuálního operátora Kaktus asi netřeba dlouze představovat. Jeho zákazníci jistě vědí, že operátor 2krát až 3krát do měsíce pořádá takzvanou Dobíječku. Jde o akci, během které si máte možnost v určitém časovém období, většinou od odpoledních do večerních hodin, dobít na SIM kartu kredit v hodnotě 200 Kč – 500 Kč a operátor vám tuto částku zdvojnásobí. Takto získaný bonusový kredit platí měsíc.

getthumbnail 500x250x

Zdroj: Kaktus

Na základě výše zmíněného můžeme konstatovat, že lze takto ušetřit až polovinu všech nákladů za volání, SMS či data. A je jedno zda používáte volitelné balíčky, nebo jen čerpáte jednotlivé jednotky. Abyste už žádnou takovou Dobíječku nikdy nepropásli a přitom nemuseli bedlivě virtuálního operátora sledovat na sociálních sítích, je tady právě pro vás praktická aplikace Dobíječka.

Dobíječka

Aplikace Dobíječka je jednoduchý a intuitivní pomocník, který vás vždy a včas upozorní na právě probíhající Dobíječku. Během akce pro získání bonusového kreditu, lze přímo z aplikace přejít na dobíjecí stránku operátora. Mezi další vychytávky patří možnost aktuálně běžící Dobíječku nasdílet svým přátelům nebo si ji přidat do kalendáře, pokud plánujete dobít kredit později.

DobijeckaDark1 1080x2340x DobijeckaDark2 1080x2340x DobijeckaDark3 1080x2340x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Praktickou zajímavostí je, že aplikace nabízí informace o datu poslední konané Dobíječky, předpokládaném datu následující Dobíječky či náhled na historii Dobíječek za poslední 3 roky. I na základě této historie může uživatel odhadnout, kdy pravděpodobně bude další dobíjecí akce. Pochopitelně je v aplikaci přítomna podpora tmavého režimu, který v této době už nesmí chybět v žádné moderní aplikaci.

DobijeckaLight1 1080x2340x 1 DobijeckaLight1 1080x2340x DobijeckaLight2 1080x2340x

Zdroj: Dotekomanie.cz

I když je aplikace stále ve vývoji, svému účelu poslouží více než dobře. Dobíječka pro systém Android je dostupná zdarma v obchodě Google Play.

logo-app Dobíječka Pavel Tížek Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Velký milovník přírody, geocachingu a moderních technologií se zájmem o zařízení s Androidem, českou mediální a politickou scénu a novinky ze světa našich mobilních operátorů. Ve volných chvílích překladatel Android aplikací pro Geocaching.

Komentáře

Benjamin Voráč

7. 10. 2023, 17:11

Pokud někdo potřebujete aplikaci Dobíječka na iPhone stahněte zde :) Funguje a posílá notifikace na jablečné zařízení: https://apps.apple.com/cz/app/dob%C3%ADje%C4%8Dka/id6467189019?l=cs

Daniel Čermák

VIP 22. 11. 2020, 17:05

Zbytečná a navíc nefunkční aplikace. Po spuštění vidím poslední datum dobíječky 11.7.2020 a neustále vyskakuje chyba Nepodařilo se spojit se serverem.

Alespoň, že tu je už 2 roky jiná aplikace Kaktus dobíječka, která funguje bez problémů.

Je to zvláštní, podílím se na beta testování této appky a takové problémy, které popisujete ohledně spojení se serverem nemám. Ta chyba ohledně špatného data bude prý odstraněna v příští aktualizaci, která by měla vyjít co nejdříve. Stává se tak pouze po prvním spuštění aplikace, pak už je to dobré. Tuto chybu jsme bohužel objevili až po vydání tohoto článku. Dejte aplikaci prosím ještě šanci.

Pavel Tížek

23. 11. 2020, 18:47

Dobrý den,
zkuste prosím u aplikace smazat data a aktualizovat aplikaci. Pokud se i poté budou projevovat problémy, budeme rádi, když se obrátíte na dobijecka@tizek.cz, kde spolu můžeme problém vyřešit.
Budeme rádi, pokud dáte aplikaci šanci.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat