Citizen uvedlo své první chytré hodinky CZ Smart

Citizen uvedlo své první chytré hodinky CZ Smart
2020-11-21T18:04:43+02:00
• 22. 11. 2020

Zdroj: Phonearena.com

2

Nový hráč vstupuje do rozjetého vlaku s nositelnou elektronikou a stává se jím proslulý výrobce Citizen původem z Japonska, který oficiálně oznámil svůj první model známý pod názvem CZ Smart. Případné majitele samozřejmě nečeká žádné vachrlaté řešení, ale rovnou plnohodnotný doplněk s oblíbeným systémem od Googlu. Ovšem zakončené poměrně vysokou cenovkou.

Se vším všudy

Kulaté pouzdro vyplňuje 1,28palcový displej založený na AMOLED technologii a s rozlišením 416 x 416 pixelů. Hardwarovou stránku zastupuje čipová sada Snapdragon Wear 3100 od Qualcommu vedle interního úložiště o velikosti 8 GB. Ačkoliv nikde neuvádějí přesnou velikost nasazené baterie, tak slibují výdrž až 24 hodin při plném využití. Navíc další různé režimy prodluží výdrž do řádu dnů. Odolnost vůči vodě je podložena získanou certifikací 3ATM, která přináší vodotěsnost do hloubky 30 metrů.

CZ Smart 1 1288x546x

Zdroj: Phonearena.com

Velkým benefitem se také stává mikrofon s reproduktorem pro uskutečňování telefonních hovorů či předinstalovaný operační systém Wear OS od Googlu. Základní výbavu uzavírá snímač tepové frekvence, barometr, gyroskop a akcelerometr. První kusy začnou distribuovat od 14. prosince, přičemž prodejní cena začíná u 395 dolarů (tj. cca 8 788 Kč) bez rozdílu zvolené barevné varianty.

Zdroje: gadgets.ndtv.com, citizenwatch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Tím starým SoC to zabili…

Vypadají dobře, ale zase bude v pytli výdrž…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat