Marshall – legendární značka se slevou 15 % sponzorovaný článek

Marshall – legendární značka se slevou 15 % [sponzorovaný článek]
2020-11-03T16:03:19+02:00
• 3. 11. 2020

Když se řekne Marshall, představíme si mnoho krásných repráčků a sluchátek, které nabídnou skvělý zvuk nejen řvoucích kytar. Až profesionální zvuk nabízí Marshall ve všech svých produktech, které jsou veřejnosti na dosah ruky. O to blíže vám mohou být díky akci internetového obchodu Smarty, který nabízí 15% slevu na vybraná stylová sluchátka nebo reproduktory. Stačí použít při nákupu kód LEGENDA15. 

Se Smarty doporučujeme dva produkty, které kombinují krásný design, příznivou cenu a skvělý zvuk. Co si tedy nadělit třeba pod stromeček?

Marshall Major III

Skvělé výšky, perfektní zvuk elektrických kytar, přirozeně vybrané bicí včetně živelných „kopáků“ a slyšitelně stmelující basové linky. Tak se mezi audiofily hovoří o modelu Major III. S těmito sluchátky uslyšíte hudbu takovou, jakou si ji interpreti přáli mít. Ačkoliv se jedná už o třetí generaci, klasický vzhled byl zachován. Zapracovalo se ale na audio projevu. O ten se nyní starají inovované 40mm měniče, které přináší bohatší a čistější zvuk. 

Marshall Major III

Vyznavače dlouhých kytarových vyhrávek, audiofily anebo zkrátka jen náročné hudebníky potěší bezchybný a rychlý přenos hudby přes Bluetooth pomocí kodeku APTX, který se s přehledem vyrovná klasickému drátovému připojení. 

2 1280x756x 4 1280x705x

O nabíjení se nemusíte starat dlouhých 30 hodin, a pokud byste přeci jen veškerou energii vyčerpali, kromě bezdrátového poslechu si můžete vychutnat skladby pomocí klasického AUX kabelu, který je taktéž součástí balení (na něm se nachází mikrofon a ovládací prvky). Samotné drátové připojení skrývá mnohem víc. Při bezdrátovém poslechu můžete přes 3,5mm jack port sdílet hudbu i s dalšími přáteli.

Pohodlným ušním polštářkům pomáhají 3D panty, které volně rotují a konstantně se přizpůsobují vaší hlavě. I při bezdrátovém připojení nepřijdete o kontrolu hudby nebo vyřizování hovorů, o všechny takové záležitosti se postará jeden multifunkční knoflík na hraně náušníku.

Sluchátka Marshall Major III vás prostě budou bavit. Za cenu 2 590 Kč nabízí ohromující výkon. Použijete-li při nákupu kód LEGENDA15, zaplatíte o 15 % méně. Zakoupit si produkt můžete ZDE.

Marshall Kilburn II

Přenosný reproduktor s výjimečným designem a zvýšenou odolností, který přes své malé rozměry produkuje parádní zvuk. Je stavěný pro časté přenášení, má vyztužené rohy a poskytuje odolnost proti stříkající vodě. Už svým vzhledem umí zaujmout. 

kilburnIIb 1024x435x

Kompaktní kousek váží pouhé 2,5 kg a je nejhlasitějším reproduktorem ve své třídě. Vytváří jasné středy a hluboké basy s prodlouženými výškami. Jeho zvuk ohromuje venku i uvnitř a je možné ho vyladit podle vašich preferencí ovládači na horní straně.

kilburnIIc 1024x682x

Reproduktor připojíte k zařízení přes Bluetooth ve verzi 5.0, které je úspornější než předchozí verze. Navíc byla přidána podpora kodeku aptX, který snižuje ztrátu kvality při přenosu hudby vzduchem. Reproduktor vám vydrží hrát až 20 hodin na jedno nabití a podporuje zapojení až dvou zařízení současně.

kilburnIId 1024x727x

Reproduktor Marshall Kulburn III vás svou kvalitou ohromí. Za cenu 6 490 Kč získáte kombinaci cena / výkon. Použijete-li při nákupu kód LEGENDA15, zaplatíte o 15 % méně. Zakoupit si produkt můžete ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat