Amazfit brzy přinese hodinky Pop Pro

Amazfit brzy přinese hodinky Pop Pro
2020-11-29T16:30:35+02:00
• 29. 11. 2020

Zdroj: Businesswire.com

Čínská společnost Huami, která spadá do rozsáhlého portfolia značek Xiaomi, už v úterý 1. prosince poprvé ukáže další nové hodinky. Naznačuje to několik na sobě nezávislých zdrojů ze zahraniční a ty budou známy pod názvem Amazfit Pop Pro. Není žádným překvapením, že jen pár týdnů od uvedení základního modelu dorazí jejich prémiovější varianta.

Dotaženi k dokonalosti

Na veřejnost byl vypuštěn první marketingový plakát, který láká na stěžejní funkce blížících se hodinek s přívlastkem Pro. Pouzdro zařízení obsadí kvalitní OLED displej o úhlopříčce 1,43 palce. Bezdrátová technologie NFC přinese nové možnosti, a to především bezkontaktní placení. Sportovně založení uživatelé rozhodně ocení možnost nepřetržitého sledování srdeční frekvence. To se samozřejmě podepíše u výdrže baterie.

Pop Pro 1080x1446x

Zdroj: GSMArena.com

Vlastní technologie PAI (Personal Activity Intelligence) bude vyhodnocovat kondici uživatele podle posbíraných dat během celého dne a v případě neuspokojivých výsledku mají motivovat ke zvýšené aktivitě. Navíc půjde vybírat až ze 60 různých sportovních aktivit. Poslední dva dílky do skládačky tvoří přítomný GPS modul po boku vestavěného mikrofonu pro uskutečňování hovorů. Díky nadstandardním funkcím nepochybně dojde k navýšení ceny někam k 60 dolarům (tj. cca 1 314 Kč).

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat