Black Friday přichází – získejte Windows 10 na Godeal24 zcela zdarma! sponzorovaný článek

Black Friday přichází – získejte Windows 10 na Godeal24 zcela zdarma! [sponzorovaný článek]
2020-11-27T11:39:12+02:00
• 25. 11. 2020

Black Friday je obrovská akce vytvořená kdysi velkými obchody ve Spojených Státech. Od té doby se z tohoto svátku stala veliká slevová akce po celém světě v předvánočním čase. Godeal24 už se už pravidelně připravuje na toto slevové šílenství: Letos už od 12. listopadu do 1. prosince můžete získat unikátní nabídku.

Kupte Office a Windows 10 máte k tomu zdarma

Tento Black Friday si můžete užít nabídku “Buy 1 Get 1 Free”, kdy získáte ke koupi Office operační systém Windows zcela zdarma. A pokud vám toto nestačí, můžete se podívat na plošné slevy o velikosti 40 procent na Windows 10 licence a 50 procent na ostatní Microsoft software.

Abychom vám udělali výběr snazší, představíme si ty nejpopulárnější možnosti během tohoto měsíce. Pojďme se na to podívat.

201109 1280 720 gd24E 2 1280x720x 1

BLACK FRIDAY SUPER Sleva – Buy 1 Get 1 Free 

Nejvíce si naši návštěvnici povídají o možnosti získání Windows 10 zcela zdarma! Opravdu je to tak, na Godeal24.com během Black Friday Super Sale akce dostanete Windows 10 zdarma při nákupu Microsoft Office. Máte tedy jeden zdarma k jednomu produktu. To vám umožní užít si váš počítač ještě lépe než dnes. Získáte tak profesionální software od Microsoftu.

Vyberte si pro vás nejvhodnější nabídku:

BLACK FRIDAY SUPER SALE50% sleva na Windows 10

Pokud si přejete pouze upgradovat na Windows 10, pak vás zaujme jiná nabídka na GoDeal24.com v rámci Super Friday Super Sale. Získejte plošnou 50% slevu na jeden z našich již zlevněných licenčních klíčů na Windows 10.

Vyberte si z níže uvedených nabídek a využijte slevový kupón: SGO50

55% sleva na všechno ostatní

Během superprodeje na černý pátek GoDeal24.com jsou nabídky skvělé. Získejte 55% slevu na níže uvedené položky s kódem kupónu: SGO55

Nečekejte s nákupem a využijte výše uvedené úžasné nabídky, protože vzhledem k velmi vysoké poptávce si nejsme jisti, do jaké doby budeme mít zásoby. Objednávejte nyní, dokud je váš produkt na skladě, abyste se vyhnuli zklamání z toho, že již není.

O webu GoDeal24.com

GoDeal24.com je světový lídr v prodeji originálních her a softwarových klíčů. Máme zákazníky ze všech koutů světa. Poskytujeme podporu 24 hodin, 7 dní v týdnu spolu se skvělými nabídkami pro všechny. Když nakupujete na GoDeal24.com, můžete si být jisti, že budete jednat s důvěryhodnou značkou, která prodává pouze 100% originální software.

Máte dotaz?

Kontaktujte nás kdykoli před nebo po objednání. Chcete-li nás kontaktovat, jednoduše odešlete e-mail na adresu service@godeal24.com a náš tým zákaznické podpory se o vaši žádost postará co nejdříve.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat