Huami odhalil nové hodinky Amazfit Bip U

Huami odhalil nové hodinky Amazfit Bip U
2020-10-08T11:30:12+02:00
• 8. 10. 2020

Zdroj: Amazon.in

Modelovou řadu Amazfit zanedlouho doplní nové hodinky s názvem Amazfit Bip U, na které pomalu začíná lákat jeden z jejich prodejních kanálů, a to přímo obchod Amazon. Čínská společnost Huami by je měla uvolnit do oficiálního prodeje v následujících týdnech, přičemž už teď odhalila konečnou podobu včetně kompletních specifikací. Očekávaná prodejní cena nebude zrovna patřit mezi ty nejvyšší.

Maximum za minimum peněz

Amazfit Bip U má disponovat 1,43palcovým TFT LCD displejem s rozlišením 320 x 302 pixelů, který bude chránit 2.5D zakřivené sklo nebo speciální povrchová úprava proti ulpívání otisků prstů. Základní pouzdro je vyrobeno z polykarbonátu a připojují k němu řemínky vyrobené ze silikonu.

Bip U 2 1500x764x

Zdroj: Amazon.in

Odolnost vůči vodě zaručují maximálně na běžné plavání, ale rozhodně žádné potápění do hloubky. Výdrž dostala pod kontrolu baterie s kapacitou 225 mAh, která vydrží až 9 dnů za plného provozu a nabití trvá pouhé 2 hodiny. Uvnitř sice běží vlastní rozhraní, ale obsahuje všechny důležité vlastnosti včetně 50 různých ciferníků.

Bip U 3 1500x552x

Zdroj: Amazon.in

Kromě běžných funkcí musíme zmínit snímač tepové frekvence, měřič hladiny kyslíku v krvi či monitor spánkové aktivity. Přes technologii Bluetooth 5.0 je připojíte k Android i iOS zařízení. Cenovku zatím neznáme, ale k dispozici bude černé, růžové, zelené provedení.

Zdroje: amazon.in, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat