Mi Watch Revolve přichází s 1,3palcovým kruhovým displejem

Mi Watch Revolve přichází s 1,3palcovým kruhovým displejem
2020-09-30T15:00:30+02:00
• 30. 9. 2020

Zdroj: Pocketnow

Po oznámení náramku Mi Band 5 společnost Xiaomi představila také své hodinky Mi Watch Revolve. Zařízení je vybaveno několika funkcemi a disponuje kruhovým displejem. To ale není vše. 

Hodinky zaujmou svých 1,3palcovám kruhovým AMOLED displejem, který je chráněn sklem Corning Gorilla Glass 3. Xiaomi na konferenci také uvedlo, že nabízí 112 různých ciferníků. Konstrukce je pak vyrobena z nerezové oceli a pásek ze silikonu. 

Mi Watch Revolve s kruhovým displejem

Mi Watch Revolve dokáže sledovat 10 sportovních aktivit a obsahuje profesionální sportovní analýzu Firtstbeat. Nabízí ale také GPS, GLONASS a Bluetooth 5.0. Hodinky jsou kompatibilní s Androidem 4.4 a vyšším a iOS.

Zařízení je vybaveno monitorem srdeční frekvence, monitorem zrychlení, gyroskopem, geomagnetickým snímačem, barometrickým snímačem a snímačem okolního světla. Máme zde také sledování spánku a monitorování fitness s 10 sportovními režimy.

Mi Watch Revolve

Zdroj: Pocketnow

Zařízení nabízí variabilitu srdeční frekvence spánku, hladinu energie a sledování úrovně stresu. Mi Watch Revolve má velikost 46,2 x 53,3 x 11,4 mm. Hodinky jsou voděodolné až do hloubky 50 metrů (5 ATM) a obsahuje baterii 420 mAh, která vydrží až 14 dní.

Chytré hodinky budou v prodeji ve variantách Midnight Black s řemínkem Space Black a Chrome Silver s řemínkem Neptune Blue. Doporučená maloobchodní cena činí 3 500 Kč bez DPH. V prodeji budou od 6. října. 

Zdroj: pocketnow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat