Chytré hodinky Haylou Solar a reproduktor od Tronsmartu sponzorovaný článek

Chytré hodinky Haylou Solar a reproduktor od Tronsmartu [sponzorovaný článek]
2020-09-03T17:55:17+02:00
• 3. 9. 2020
1

Chytré hodinky Haylou Solar LS05

Společnost Xiaomi v rámci širokého portfolia vlastněných značek si přichystala nové chytré hodinky s názvem Solar pod značkou Haylou (Haylou Solar LS05) a už v samotném úvodu musíme zmínit, že zařízení nenabídne žádné solární články pro delší výdrž. Každopádně pokud čínský výrobce bude chtít navázat na úspěch předchozí generace, tak k tomu má zatím dobře nakročeno. Jedním z důvodů je mimo jiné ponechání velmi nízké hranice u prodejní ceny.

Xiaomi Haylou Solar Xiaomi Haylou Solar

Kulatý ciferník představuje 1,28palcový TFT LCD displej s rozlišením 240 x 240 pixelů, pod kterým se ukrývá 340 mAh baterie slibující až 30 dnů plného provozu. Naopak při 24hodinovém měření tepu klesne výdrž o polovinu. Ke kovovému pouzdru jsou připojeny 22mm řemínky vyrobené ze silikonu. Certifikace IP68 jistí odolnost vůči vodě během sprchování nebo plavání. Konektivita k Androidu (4.4 a vyšší) a iOS (8.0 a vyšší) probíhá přes funkci Bluetooth 5.0 a aplikaci Haylou Fit.

Hodinky dokáži sledovat až 12 různých sportovních aktivit. Samozřejmostí je monitoring spánkové aktivity, dechová cvičení či standardní funkce v podobě aktuálního počasí, ovládání hudebního přehrávače, krokoměru, upozornění na notifikace ze spárovaného zařízení.

Jestliže máte o Haylou Solar zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Geekbuying. Ten produkt nabízí za 904 Kč. Pokud ale zadáte kupón 4IYLIAHI, zaplatíte jen 814 Kč. Haylou Solar LS05 si můžete zakoupit ZDE. Doba doručení činí pět pracovních dnů.

Tronsmart T6 Plus za parádní cenu!

Přenosný reproduktor T6 Plus o rozměrech 204 x 64 x 80 mm váží 780 gramů, za což především vděčí 3 300 mAh baterii a ta zaručuje výdrž 15 hodin při poslechu na nejvyšší hlasitost. Naopak její nabití trvá přibližně 2 hodiny. O kvalitní zážitek z poslechu se starají dva stereo reproduktory s celkovým výkonem 40 Wattů. Spárování probíhá buď standardně přes funkci Bluetooth 5.0, nebo dokonce pomocí přítomné technologii NFC. K dispozici je také možnost vyvolat chytrého asistenta.

Zvýšená odolnost je podložena certifikací IPX6, která zaručuje voděodolnost až do hloubky 1,5 metrů po dobu 30 minut. Nechybí ani vstup pro microSD kartu, AUX či sluchátka. Funkce True Wireless Stereo dovoluje spárovat dva reproduktory k vytvoření 3D zvuku. Tlačítko EQ slouží k přepínání mezi 3 režimy (standard, extra basy, 3D stereo). V prodeji pořídíte pouze černé provedení za cenu 1 243 Kč. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Hakus von Tyros

3. 9. 2020, 23:04

Chytré hodinky od Hyalou ?
Okopírované paskvily nekupuji.
Z Číny již vůbec NE.
VYHOZENÉ kačky.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat