Amazon přibližuje Amazfit Band 5 s Alexou

Amazon přibližuje Amazfit Band 5 s Alexou
2020-09-05T16:30:33+02:00
• 5. 9. 2020

Zdroj: Gadgets.ndtv.com

Společnost Huami spojila síly s americkým Amazonem a jejich nejnovější spolupráce brzy na trh s nositelnou elektronikou přinese chytrý náramek nesoucí název Amazfit Band 5. Tato novinka byla předmětem úniku už začátkem letních prázdnin, kdy získala potřebnou certifikaci od úřadu FCC ve Spojených státech. Nejnovější zpráva přibližuje klíčové specifikace včetně data zahájení prodeje a finální cenovku.

Vzorem Mi Band 5

Úzké spojení také s čínským Xiaomi jim dovoluje využit designové zpracování z posledního Mi Bandu 5. Ovšem podstatné změny nastaly uvnitř pouzdra, kam Amazon dodal vlastní virtuální asistentku Alexa. Díky tomu si můžete nechat například zodpovědět různé dotazy, vytvářet nákupní seznamy, ovládat jiné chytré doplňky v domácnosti, nastavovat budíky nebo časovače. Hodinky mají AMOLED displej s HD rozlišením a maximální výdrž činí 25 dnů.

Band 5 Alexa 2 917x686x Band 5 Alexa 1 1500x1458x

Zdroj: Gizmochina.com

Případní majitelé mohou vybírat z více než 45 ciferníků a lze s náramkem ovládat hudební přehrávač či spoušť fotoaparátu ve spárovaném zařízení. Výpis funkcí ještě zahrnuje měřič hladiny kyslíku v krvi, monitor spánkové aktivity, senzor tepové frekvence, dechová cvičení a 11 různých sportovních režimů včetně plavání. Zahájený předprodej s cenovkou 50 dolarů (tj. cca 1 116 Kč) běží do 30. září. K dispozici je černé nebo oranžové provedení.

Zdroj: gadgets.ndtv.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat