TOP elektrokoloběžky Kugoo za skvělé ceny sponzorovaný článek

TOP elektrokoloběžky Kugoo za skvělé ceny [sponzorovaný článek]
2020-08-19T12:55:52+02:00
• 19. 8. 2020

V obchodě Geekbuying jsou nyní za akční cenu k dispozici velice zajímavé produkty. Jde konkrétně o několik koloběžek, ale ne jen tak ledajaké koloběžky. Vyrábí je čínské Kugoo,  a disponují vlastním pohonným systémem. Pokud vás tedy přestane bavit nekonečné odrážení nohou, můžete si odpočinout a nechat se bez námahy vozit.

Elektrokoloběžka Kugoo S1 nyní ve slevě!

Koloběžka Kugoo S1 stojí za běžných okolností 8 831 Kč při koupi z polského skladu, nyní je však exkluzivně k dispozici za zlevněnou cenu. Konečná cena tedy činí 6 114 Kč. Pokud zadáte náš kupón GKBBA10, zaplatíte jen 5 712 Kč. Nemusíte se bát celním poplatků, jelikož zásilka je posílána z polského skladu. A to už stojí za zvážení. Pokud máte zájem, k zakoupení je Kugoo S1 dostupná ZDE.

elektrokoloběžka

Kugoo S1 je lehká a snadno skladatelná  koloběžka, která vás sveze rychlostí až 35 km/h, přičemž na jedno plné nabití je schopna ujet až 30 km. Váží přitom jen 12 kg, takže ani její přeprava není nijak náročná. Nesmírnou výhodou je, že pro nabíjení není nutné nosit ji k zásuvce v obýváku. Sama se totiž dokáže dobíjet při vaší jízdě odrážením, jelikož disponuje generátorem elektřiny. Ke koloběžce je dostupná mobilní aplikace pro jednoduchou správu funkcí a parametrů.

Koloběžka Kugoo S1 stojí za běžných okolností 8 831 Kč při koupi z polského skladu, nyní je však exkluzivně k dispozici za zlevněnou cenu. Konečná cena tedy činí 6 114 Kč. Pokud zadáte náš kupón GKBBA10, zaplatíte jen 5 712 Kč. Nemusíte se bát celním poplatků, jelikož zásilka je posílána z polského skladu. A to už stojí za zvážení. Pokud máte zájem, k zakoupení je Kugoo S1 dostupná ZDE.

Kugoo S1 Pro aneb zlatá střední cesta

I v tomto případě platí, že se jedná o velmi snadno skladatelnou elektrickou koloběžku. Na jedno nabití dokáže ujet až 30 kilometrů, a to při jízdě v maximální rychlosti 30 Km/h. K dispozici je poměrně robustní 18650mAh baterie. Celkově pak koloběžka váží příjemných 11 kg.

elektrokoloběžka

I zde platí, že pro nabíjení nemusíte chodit k zásuvce v obýváků. Sama se totiž dokáže dobíjet při vaší jízdě odrážením, jelikož disponuje generátorem elektřiny. Ke koloběžce je dostupná mobilní aplikace pro jednoduchou správu funkcí a parametrů. Kugoo S1 Pro je v prodeji za 7 020 Kč (z původních 9 058 Kč). Pokud použijete náš kupón GKBBA10, zaplatíte jen 6 599 Kč. Kupujte ZDE. Pokud si tento produkt zakoupíte, dostanete navíc 30dolarovou slevu na jakýkoliv produkt z obchodu Geekbuying! Stačí kliknout ZDE

Kugoo G-BOOSTER je levná vstupenka do vyšší ligy

Koloběžka typu Kugoo G-BOOSTER je skutečně levnou vstupenkou do vyšší ligy. Na jedno nabití totiž dokáže ujet neuvěřitelných 85 km, a to při maximální rychlosti 55 km/h. To už je slušné na elektrickou koloběžku. Za vším stojí 800W zdroj, který celou koloběžku pohání.

elektrokoloběžka

Koloběžka i při takovém to výkonu váží krásných 30 kg. I zde platí, že pro nabíjení nemusíte chodit k zásuvce v obýváků. Sama se totiž dokáže dobíjet při vaší jízdě odrážením, jelikož disponuje generátorem elektřiny. Ke koloběžce je dostupná mobilní aplikace pro jednoduchou správu funkcí a parametrů. Kugoo G-BOOSTER je nyní k dispozici za akční cenu. Geekbuying cenu ponížil z 38 498 Kč na krásných 28 035 Kč. Při použití kupónu GKB360S, zaplatíte 22 300 Kč. Jedná se již o větší investici, na druhou stranu kvalita produktu vám vše vrátí. Kupujte ZDE.

Kugoo KIRIN S1 a slevový kupón

KIRIN S1 je lehká a snadno skladatelná  koloběžka, která vás sveze rychlostí až 25 km/h, přičemž na jedno plné nabití je schopna ujet až 30 km. Váží přitom jen 12 kg, takže ani její přeprava není nijak náročná. Nesmírnou výhodou je, že pro nabíjení není nutné nosit ji k zásuvce v obýváku. Sama se totiž dokáže dobíjet při vaší jízdě odrážením, jelikož disponuje generátorem elektřiny. Ke koloběžce je dostupná mobilní aplikace pro jednoduchou správu funkcí a parametrů.

0e2c1de1 1298 4aa2 8fdb f040b151dd3c 1000x945x 1000x945x

Koloběžka KIRIN S1 stojí za běžných okolností 11 322 Kč při koupi z evropského skladu, nyní je však exkluzivně k dispozici za zlevněnou cenu. Konečná cena tedy činí 5 842 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón GKBBA10, zaplatíte jen 5 503 Kč. Nemusíte se bát celním poplatků, jelikož zásilka je posílána z polského skladu. A to už stojí za zvážení. Pokud máte zájem, k zakoupení je Kugoo KIRIN S1 dostupná ZDE.

Kugoo ES2 nyní za pár korun

Kugoo ES2 je lehká a snadno skladatelná  koloběžka, která vás sveze rychlostí až 25 km/h, přičemž na jedno plné nabití je schopna ujet až 25 km. Váží přitom jen 16 kg, takže ani její přeprava není nijak náročná. Nesmírnou výhodou je, že pro nabíjení není nutné nosit ji k zásuvce v obýváku. Sama se totiž dokáže dobíjet při vaší jízdě odrážením, jelikož disponuje generátorem elektřiny. Ke koloběžce je dostupná mobilní aplikace pro jednoduchou správu funkcí a parametrů.

Koloběžka Kugoo ES2 stojí za běžných okolností 10 683 Kč při koupi z polského skladu, nyní je však exkluzivně k dispozici za zlevněnou cenu. Konečná cena tedy činí 7 835 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón GKBBA10, zaplatíte jen 7 381 Kč. Nemusíte se bát celním poplatků, jelikož zásilka je posílána z polského skladu. A to už stojí za zvážení. Pokud máte zájem, k zakoupení je Kugoo ES2 dostupná ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat