POCO chystá model X3, nabídne nový design a 64Mpx fotoaparát

POCO chystá model X3, nabídne nový design a 64Mpx fotoaparát
2020-08-25T09:30:43+02:00
• 25. 8. 2020

Zdroj: GSMArena

Koncem minulého měsíce jsme byli svědky zprávy, že značka POCO plánuje rebranding mezinárodního modelu Redmi 9C jako nové zařízení POCO pro indický trh. Před několika dny se pak objevil POCO C3 v dokumentaci pro Bluetooth certifikaci se stejným číslem modelu jako Redmi 9C. Nyní se objevilo další připravované zařízení, které by mohlo být nástupcem střední třídy POCO X2. 

POCO X3 přinese příjemné osvěžení

Pravděpodobně název POCO X3 ponese nástupce druhé generace, která se objevila začátkem tohoto roku. Zařízení bylo nalezeno díky certifikačnímu procesu FCCID, který odhalil několik klíčových podrobností. Novinka je známa pod modelovém označení M2007J20CG, přičemž hlavní změnou bude nový design zadního panelu. Ten se totiž nebude podobat žádnému stávajícímu smartphonu značky Xiaomi.

POCO

Zdroj: XDA-Developers

Na přiloženém obrázku můžete vidět zařízení s obdélníkovým fotoaparátem se zaoblenými hranami, velkým logem POCO ve středu a nové „texturované“ pozadí. Zařízení by mělo nabídnout hlavní 64megapixelový fotoaparát. 

Přítomný by měl být operační systém MIUI 12. K dispozici bude baterie s kapacitou 5 160 mAh s podporou rychlého 33W nabíjení. Další podrobnosti nejsou v současnosti k dispozici. Je ale zřejmé, že se bude jednat o nástupce POCO X2. 

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat