Messenger Rooms získávají vylepšené funkce

Messenger Rooms získávají vylepšené funkce
2020-08-28T08:00:04+02:00
• 28. 8. 2020

Zdroj: TheVerge

Messenger Rooms je cesta Facebooku k online videokonferencím, i když je služba více zaměřená na obchodní jednání než na občasné video hovory s přáteli. Služba nabízí jednoduchý proces vytváření video konferencí s lidmi, kteří nemusí být nutně ve vašem seznamu přátel. To je velká výhoda oproti jiným službám poskytující stejné funkce. 

Messenger Rooms s vylešpenými funkcemi

Facebook nyní oznámil, že vylepší funkci skupinového volání ve svých aplikacích Messenger. Uživatelé se tak mohou těšit na možnost přidat si vlastní pozadí a podobně. 

Messenger Rooms

Zdroj: AndroidPolice

Nové vizuální prvky pro vytváření, připojování a správu místností v rámci aplikace Messenger vám umožní být stále ve střehu dění. Místnosti, na které jste byli pozváni, uvidíte v horní části doručené pošty na kartě Rozhovory – hned vedle možnosti vytvořit místnosti. Když vytvoříte novou místnost, můžete ji nastavit na výchozí nebo vlastní aktivitu, přičemž můžete upravit počáteční datum a výběr publika. Můžete dokonce posílat oznámení svým přátelům přes Messenger. 

Messenger Rooms

Zdroj: AndroidPolice

Vlastní pozadí se připojí k AR efektům aplikace Messenger a předem definovaným 360stupňovým kulisám. Jak ale napovídá název funkce, budete si moci vybrat svou vlastní preferovanou fotografii nebo dokonce video, které bude opakováno. Vylepšené funkce se začnou objevovat počínaje dnešním dnem, a to na systémech iOS a Android. 

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat