Jak využít dobu dotykovou v byznysu ukáže Mobile Internet Forum pozvánka

Jak využít dobu dotykovou v byznysu ukáže Mobile Internet Forum [pozvánka]
2020-08-25T10:10:19+02:00
• 25. 8. 2020

Obslužnost služeb a obchodů se přesouvají do mobilních telefonů. Konference Mobile Internet Forum si proto klade za cíl zmapovat byznysové příležitosti ze světa mobilního internetu a trhu mobilních telekomunikací.

Dozvíte se, jak můžete dobu dotykovou využít v byznysu, kolik peněz se točí v mobilní inzerci a kteří hráči vládnou trhu. Řečníci ukáží, jak legálně získávat data z mobilních aplikací a následně je využívat v marketingu, jak taková data následně analyzovat, ale i jak pomocí dat získaných z mobilů cíleně působit na jedince a modelovat jeho přání. Proč tvořit mobilní aplikace a hry místo zbytečného marketingu vám na konkrétních výsledcích předvedou značky jako Kofola, Kozel, Fanta nebo Letiště Praha.

2020 02 27 MIF perex fotky 590x332 590x332x

A pokud vás k tomu všemu zajímá  chystaná aukce 5G sítí, příchod čtvrtého mobilního operátora, sledovací kapitalismus a neomezená data, neměli byste 9. září zmeškat setkání s největšími odborníky v oboru.

Ochutnávka přednášek, které vás na Mobile Internet Forum čekají:

Jeden z nejsledovanějších slovenských youtuberů Daniel Štrauch, vystupující pod přezdívkou GoGoManTV, představí spolu s Irenou Mickovou z Coca-Coly online event ušitý na míru generaci Z:  V Minecraftu vytvořili hru Fanta Halloweenský Lunapark, do níž zapojili nejlepší influencery.

Proč tvořit mobilní aplikace a hry místo zbytečného marketingu vám na konkrétních výsledkách předvedou i další značky jako Kofola, Kozel, Fanta nebo Letiště Praha.

Jaká jsou aktuální data mobilní návštěvnosti, kolik peněz se točí v mobilní inzerci a kteří hráči vládnou trhu? Jakým hrozbám bude mobilní internet čelit v dohledné době a jaké příležitostí bude moci využít? Dozvíte se přímo od těch nejpovolanějších, Jany Břeské a Petra Koláře ze sdružení SPIR.

2020 02 03 MIF fotky 590x332 590x332x

Sledovací kapitalismus je téma publicisty Patricka Zandla, zakladatele serveru Mobil.cz a internetové televize Stream.cz. Ukáže vám, jak je možné s pomocí dat získaných při sledování mobilů a výkonných i chytrých počítačů cíleně působit na jedince a modelovat jeho tužby a přání.

Tíhneme k jednoduchým a časově efektivním službám a aplikacím. Vladimír Bartl ze Smartlook se pokusí zodpovědět na otázku, jak takové aplikace zabezpečit.

Jak data z aplikací a her legálně sbírat a využívat je dále marketingu tak, abychom se nepohybovali v šedé právní zóně, ukáže advokátka Petra Dolejšová.

Vítek Škop z VIVIDBOOKS se bude zamýšlet nad tím, jak může rozšířená realita nabídnout řešení už existujících problémů a vytvořit něco užitečného, třeba i pro byznys.

Ondřej Malý je nezávislý konzultant, který působil jako náměstek ministra průmyslu a obchodu nebo koordinátor digitální agendy na Úřadu vlády ČR. Mluvit bude o mobilním trhu, neomezených datech i aukci kmitočtů, která uvolní operátorům spektrum vhodné pro rozvoj sítí páté generace. Kvůli nedávné pandemii došlo ke zpoždění všech plánovaných kroků. Co nás tedy čeká dál?

Využijte dobu dotykovou naplno. Přijďte si 9. září 2020 pro nejnovější trendy ze světa mobilního internetu a mobilních telekomunikací na konferenci Mobile Internet Forum, inspirujte se úspěšnými aplikacemi a připravte se na budoucnost. Registrovat se můžete na stránkách společnosti Internet Info.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat