Gionee chystá model s pořádnou baterií

Gionee chystá model s pořádnou baterií
2020-08-04T21:49:25+02:00
• 5. 8. 2020

Zdroj: Logodix.com

Čínský regulační úřad TENAA vydal novou certifikaci potřebnou pro zahájení prodeje telekomunikačního zařízení na místním trhu. Tentokrát se úředníci dostali k neznámému modelu od společnosti Gionee, která by mohla oprášit známou sérii Marathon. Všechny telefony z této řady se vyznačovaly většími bateriemi oproti ostatním zástupcům v portfoliu značky a právě aktuální novinka bude nepochybně vynikat nadstandardní výdrží.

Výdrž neznamená všechno

Zdá se, že čínský výrobce veškerý rozpočet vsadil pouze do baterie a ostatní prvky výbavy budou na dnešní poměry výrazně zaostávat. Zařízení o rozměrech 160,6 x 75,8 x 8,4 mm má vážit 305 gramů. Přední část zabere 5,72palcový LCD displej se základním HD+ rozlišením a 8megapixelová kamerka. Uvnitř poběží neupřesněný procesor s osmi jádry (2,0 GHz) vedle několika konfigurací, které složí z 4/6/8GB paměti RAM a 64/128/256GB úložiště podporující microSD karty.

Gionee Marathon 1 480x640x Gionee Marathon 2 480x640x

Zdroj: Gizmochina.com

Do zad získá 16megapixelový fotoaparát, skener otisků prstů a hlavně 10 000mAh baterii, kterou snad podpoří rychlejším nabíjení. Velkým překvapením je přítomnost operačního systém Android ve starší verzi 7.1.1 Nougat. Mezi zbývající prvky výbavy patří funkce dual-SIM a podpora jen 4G sítí. Prodejci budou prodávat dvě barevné verze (černá, modrá) za zatím neupřesněnou cenovku. K odhalení může dojít někdy během tohoto měsíce, kdy zjistíme bližší podrobnosti.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat