iPhone 12 porovnán s iPhone 7 a iPhone SE

iPhone 12 porovnán s iPhone 7 a iPhone SE
2020-07-07T17:33:33+02:00
• 8. 7. 2020

Zdroj: MacRumors

iPhone 12 sice ještě nebyl oficiálně představen, k tomu dojde na podzim letošního roku, už zhruba víme, co od letošní novinky očekávat. Někteří leakeři dokonce zveřejnili informace o tom, jak velkou konstrukci nabídne. 

iPhone 12 bude nabízet kompaktní konstrukci

Apple rozhodně nemůže být spokojen s tím, že na internetu kolují podrobné informace o připravovaném iPhonu 12. Víme třeba, že letos dorazí hned čtveřice iPhonů. Jelikož dorazí také 5,4palcový model, rozhodl se uživatel iZac fóra MacRumors vytvořit model poskytující podrobnější porovnání velikostí mezi iPhone SE a iPhone 7 a spekulovaným 5,4palcovým iPhone 12. 

iPhone 12

Zdroj: MacRumors

Na přiložených snímcích můžete vidět 5,4palcový iPhone, který by měl potencionálně nahradit model SE. Jak je vidno, iPhone 12 s 5,4palcovým displejem bude svou konstrukční velikostí menší než iPhone 7 a o kousek větší než iPhone SE. Stále by tedy mělo jít o telefon, který bude uživatel moci ovládat jednou rukou. 

iPhone 12 Apple

Zdroj: MacRumors

iZac zjistil, že 5,4palcový iPhone je asi o 6 mm širší než první generace iPhone SE a asi o 3 mm užší než iPhone 7. K tomu také dodal, že díky čtvercovému profilu a plochým stranám lze telefon skutečně dobře uchopit. 

iPhone 12

Zdroj: MacRumors

Pokud by Apple skutečně tento model představil, jeho cílová skupina je více než zřejmá – uživatelé, kteří mají rádi kompaktní zařízení s velkým displejem. Po internetu také kolují informace o tom, že iPhone 12 bude letos ve třech různých velikostech. Na podzim má dorazit 5,4palcový, 6,7palcový a dva 6,1palcové telefony s logem nakousnutého jablka. Nutno také dodat, že 5,4palcový model bude menší než aktuální iPhone 11 Pro (5,8palce), zatímco 6,7palcový telefon bude větší než aktuální iPhone 11 Pro Max (6,5 palce).

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat