Oficiálně: Galaxy Note 20 a další modely už začátkem srpna

Oficiálně: Galaxy Note 20 a další modely už začátkem srpna
2020-07-08T07:40:40+02:00
• 8. 7. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Galaxy Note 20 bude určitě patřit mezi nejzajímavější telefony letošního léta. Novinka má nabídnout opravdu skvělé specifikace. Očekávat tak dle uniklých informací můžeme třeba 108MPx senzor (ISOCELL Bright HM1), 12MPx periskop a širokoúhlý snímač. Přítomný nebude ToF senzor, ten nahradí laserové ostření.

Galaxy Z Flip; ohnutá budoucnost [recenze]

Galaxy Note 20 a další modely už v srpnu

V prodeji by měly být hned dvě varianty – 6,7 a 6,9 palců. Menší model by měl nabídnout Full HD rozlišení. Je takřka jasné, že displeje budou typu Super AMOLED s dírou pro jednu přední kameru. Novinkou bude také přítomnost vysoké obnovovací frekvence – 120Hz. Srdcem telefonu pak bude procesor Exynos 992,  na některých trzích se objeví varianta se Snapdragonem 865. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty by se s největší pravděpodobností měla starat operační paměť s kapacitou až 12 GB. Model Note 20 nabídne baterii s kapacitou 4 300 mAh, ale i rychlé 25W nabíjení.

Samsung Galaxy Fold – test budoucnosti

Galaxy Note 20

Zdroj: MKBHD

První se internetem začaly šířit informace o pozvánkách na akci Samsung Unpacked, přičemž následně společnost zveřejnila oficiální video zvoucí na představení. To proběhne už 5. srpna a budou představeny nejnovější mobilní zařízení – pravděpodobně Note 20, Galaxy Z Fold 2 a Galaxy Z Flip 5G. Společnost dnes ve středu v noci, tj. 8. července, uvedla, že konference bude probíhat živě digitální formou. Pod tím si lze představit podobný průběh jako v případě WWDC 2020 od Applu. 

Zdroj: twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat