Nové Timex Metropolitan vznikly ve spolupráci s Huami

Nové Timex Metropolitan vznikly ve spolupráci s Huami
2020-06-14T21:21:06+02:00
• 15. 6. 2020

Zdroj: Timex.com

Dlouhodobá spolupráce uzavřená v roce 2018 mezi hodinářským gigantem Timex ze Spojených států a technologickou firmou Huami z Číny má další velké pokračování. Po prvních hodinkách s názvem Timex R300 přichází rovnou dvě novinky v podání modelu Metropolitan R a Metropolitan S. Už na první pohled je zřejmé, že hlavní rozdíl bude ve tvaru strojku a v dostupnosti barevných provedení.

Na Wear OS zapomeňte

Metropolitan R v kulatějším designu disponuje 1,2palcovým AMOLED displejem s rozlišením 390 x 390 pixelů, zatímco hranatější model S získal 1,65palcový AMOLED displej s rozlišením 348 x 442 pixelů. Přestože neznáme přesnou kapacitu baterie, tak výrobce slibuje výdrž až 14 dnů za plného provozu. Za hlavní nedostatek lze označit absenci platformy Wear OS od Googlu, což Timex vyřešil právě softwarovým řešením od Huami.

1 2700x2348x 1 1 2560x2390x

Zdroj: PRNewsWire.com

Každopádně kompatibilita je zajištěna mezi telefonem se systémem Android i jablečným iOS. K dispozici je více než 20 různých ciferníků, GPS modul, snímač tepové frekvence nebo zvýšená odolnost vůči vodě. Celá série obsahuje spoustu barevných variant, které budou postupně vpouštěny do oficiálního prodeje. Budoucí majitelé si mohou připravit částku 179 dolarů (tj. cca 4 207 Kč).

Zdroje: phonearena.com, prnewswire.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat