Samsung dokončuje model Galaxy M51

Samsung dokončuje model Galaxy M51
2020-06-13T20:15:20+02:00
• 14. 6. 2020

Zdroj: TheVerge.com

Zanedlouho do střední třídy společnost Samsung zařadí model Galaxy M51, o kterém sice neslyšíme poprvé, ale až nyní můžeme zařadit první prvky výbavy do seznamu specifikací. O rozsáhlejší únik se postaral známý benchmark Geekbench, kde za sebou zanechal detailní stopy ve veřejně přístupné databázi. Jihokorejský výrobce vyvíjí připravovaný telefon pod kódovým označením SM-M515F.

Pod taktovkou Qualcommu

Zveřejněný výpis mu připisuje osmijádrový procesor Snapdragon 730 od Qualcommu, k němuž se váže grafický čip Adreno 618 nebo vylepšená technologie rychlého nabíjení Quick Charge 4+. Do vnitřní části také nasadí operační paměť RAM o velikosti 8 GB nebo 128GB interní úložiště pro uživatelská data. Navíc Samsung s největší pravděpodobností ještě připraví minimálně jednu verzi s nižší hardwarovou konfigurací.

V kuloárech je propírán 6,5palcový displej založený na AMOLED technologii, proděravený otvor pro selfie kamerku, tři objektivy fotoaparátu v zadní části, 5 000mAh baterie, USB-C port a biometrická data bude sbírat přes snímač otisků prstů. Novinka nepřijde ani o jack pro sluchátka, funkci dual-SIM nebo nejnovější systém Android 10 překrytý vlastním rozhraním One UI. Nakonec k oficiálnímu představení by mělo údajně dojít nejpozději začátkem příštího měsíce.

M51 766x814x

Zdroj: Sammobile.com

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat