Vivo přinese X50 Lite do střední třídy

Vivo přinese X50 Lite do střední třídy
2020-05-23T11:00:50+02:00
• 23. 5. 2020

Zdroj: Ohsem.me

Databáze Google Play Console a australský obchodník JB Hi-Fi společně přibližují mobilní novinku známou pod označením X50 Lite z dílny společnosti Vivo, která by se měla oficiálně objevit na prodejních pultech v nejbližších dnech. I když čínský výrobce doposud neprozradil jedinou informaci, tak oba zdroje mezi sebou potvrzují jednotlivé prvky, a zmiňovaný prodejce dokonce přidává konečnou prodejní cenu.

Jiný název, stejný obsah

Podle odhaleného výpisu můžeme vyhlížet 6,38palcový AMOLED displej s FullHD+ rozlišením a výřez ve tvaru padající kapky vyplní 32megapixelová kamerka na populární selfie snímky. Hlavní slovo uvnitř zařízení získá osmijádrový procesor Snapdragon 665 od Qualcommu po boku 8GB operační paměti RAM nebo interního úložiště s kapacitou 128 GB. Baterie o velikosti 4 500 mAh nabídne technologii rychlého 18W nabíjení.

Vivo X50 Lite 525x527x Vivo X50 Lite 900x537x

Zdroj: Gizmochina.com

Výčnělek ve tvaru kosočtverce vyplní čtyři objektivy fotoaparátu ve složení 48MPx (Samsung GM1) + 8MPx + 2MPx + 2MPx senzor. Snímač otisků prstů byl vsazen přímo pod čelní panel. Uživatelským rozhraním doprovodí operační systém Android 10, který překryje vlastní platforma FunTouch OS 10. Na výběr budou dvě barevné verze (Nebula Blue, Jae Black) za cenu v přepočtu 8 199 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat