tvOS 13.4.5 je oficiálně k dispozici ke stažení

tvOS 13.4.5 je oficiálně k dispozici ke stažení
2020-05-21T16:30:49+02:00
• 21. 5. 2020

Zdroj: 9to5mac

Společnost Apple kromě nového iOS 13.5 a iPadOS 13.5 vydala také tvOS 13.4.5. Jedná se v pořadí o již čtvrtou hlavní aktualizaci operačního systému tvOS, který běží na modelech Apple TV čtvrté a páté generace. Nové tvOS pak přichází pouhé dva měsíce po zveřejnění tvOS 13.4. 

tvOS 13.4.5 nepřináší žádné velké změny

Nový instalační balíček si samozřejmě můžete stáhnout zcela zdarma, a to prostřednictvím aplikace Nastavení na Apple TV. Konkrétně pro stažení aktualizace přejděte do Systém > Aktualizace softwaru. Uživatelům, kteří mají povolenou automatické aktualizace softwaru, bude automaticky balíček stažen a nainstalován.

tvOS 13.4.5

Zdroj: MacRumors

Aktualizace operačního systému tvOS jsou téměř vždy malého rozsahu, neboť se zaměřují spíše na opravy chyb a drobné vylepšení stávajících funkcí. Není tedy obvyklé, že by Apple do tohoto systému přinášel výrazné změny. 

Prozatím se zdá, že ani tentokrát společnost nepřidala žádné výrazné novinky. V podstatě se zde Apple zaměřil pouze na zmíněné opravy chyb a vylepšení stability systému. Nový operační systém tvOS 13.4.5 si můžete stáhnout zdarma na Apple TV čtvrté a páté generace.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat