TOP 3 chytré hodinky, které jsou nyní v akci na Gearbestu sponzorovaný článek

TOP 3 chytré hodinky, které jsou nyní v akci na Gearbestu [sponzorovaný článek]
2020-05-14T18:02:28+02:00
• 13. 5. 2020

Chytré hodinky Haylou Solar

Společnost Xiaomi v rámci širokého portfolia vlastněných značek si přichystala nové chytré hodinky s názvem Solar pod značkou Haylou a už v samotném úvodu musíme zmínit, že zařízení nenabídne žádné solární články pro delší výdrž. Každopádně pokud čínský výrobce bude chtít navázat na úspěch předchozí generace, tak k tomu má zatím dobře nakročeno. Jedním z důvodů je mimo jiné ponechání velmi nízké hranice u prodejní ceny.

chytré hodinky chytré hodinky

Kulatý ciferník představuje 1,28palcový TFT LCD displej s rozlišením 240 x 240 pixelů, pod kterým se ukrývá 340 mAh baterie slibující až 30 dnů plného provozu. Naopak při 24hodinovém měření tepu klesne výdrž o polovinu. Ke kovovému pouzdru jsou připojeny 22mm řemínky vyrobené ze silikonu. Certifikace IP68 jistí odolnost vůči vodě během sprchování nebo plavání. Konektivita k Androidu (4.4 a vyšší) a iOS (8.0 a vyšší) probíhá přes funkci Bluetooth 5.0 a aplikaci Haylou Fit.

Hodinky dokáži sledovat až 12 různých sportovních aktivit. Samozřejmostí je monitoring spánkové aktivity, dechová cvičení či standardní funkce v podobě aktuálního počasí, ovládání hudebního přehrávače, krokoměru, upozornění na notifikace ze spárovaného zařízení.

Jestliže máte o Haylou Solar zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten produkt nabízí za 1 191 Kč. Pokud však použijete náš odkaz, zaplatíte pouhých 992 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

Chytré hodinky Amazfit Bip S

Čtvercové pouzdro vyplňuje 1,28palcový TFT displej s rozlišením 176 x 176 pixelů a vždy ho doplňuje 20mm řemínek. O výdrž se stará 190mAh baterie, která vydrží až 90 dnů v pohotovostním režimu, přičemž nabití trvá pouze 2,5 hodiny. Nejžhavější novinkou je celkem 10 sportovních režimů a vedle toho také využijete snímač tepové frekvence, jehož svítivost vzrostla 7násobně nebo dosahuje až na 98% přesnost.

chytré hodinky

Dále z vlastností lze vypíchnout GPS modul od Sony pro maximální přesnost polohy, funkci Bluetooth 5.0 Low Energy či voděodolnost (5 ATM). Samozřejmostí je možnost ovládání hudebního přehrávače, aktuální předpověď počasí, budík, upozornění na příchozí hovory a zprávy. Hodinky můžete spárovat se zařízením vybaveným Androidem 5.0+ a iOS 10+.

Jestliže máte o Amazfit Bip S zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

TICWRIS GTS

Tyto chytré hodinky nabízejí měření tepu, sledování vašeho spánku, a dokonce jako jedny z mála měření vaší tělesné teploty. To umožňuje měřit nejen teplotu na povrchu kůže, ale i přímo tu tělesnou teplotu. Výhodou je také průběžné měření, takže teplotu můžete sledovat celý den.

TICWRIS GTS smartwatch

Hodinky nabízejí pěkný design v čele se zakulaceným hranatým ciferníkem. Displej má úhlopříčku 1,3 palců a baterie vydrží až 5 dní používání. Velice potěší vyšší odolnost s certifikací IP68.

Jestliže máte o Ticwris GTS zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten produkt nabízí za 904 Kč. Pokud však použijete náš odkaz, zaplatíte pouhých 669 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat