Viber získá skupinové videohovory

Viber získá skupinové videohovory
2020-05-13T12:30:18+02:00
• 13. 5. 2020

Zdroj: Viber

Ještě před nějakou dobou se jednotlivé komunikační platformy předháněly v tom, kde bude více funkcí navíc, zejména na zpestření komunikace. Vzhledem k současné pandemii došlo na změnu plánů a urychlení přidávání funkcí spojených se skupinovou komunikací. Nyní se přidává Viber.

Viber získává vylepšení mizejících zpráv

Viber a skupinové video hovory

Komunikační platforma Viber již nějakou dobu nabízí klasické video hovory, přičemž se nabízejí jen skupinové hlasové hovory. Zde je limit nastaven na 20 účastníků. Nyní se od společnosti dozvídáme, že platforma Viber dostane podpory skupinových videhovorů, kde bude limit nastaven také na dvacet účastníků.

viber group call 999x962x

Zdroj: Viber

Samotná funkce nebude nějak oddělená. V podstatě během běžného videohovoru můžete přidat účastníky. K dispozici je funkce pro připnutí konkrétní osoby, tedy zvetšení videa jednoho člověka. K dispozici jsou funkce jako vypnutí videa nebo ztlumení mikrofonu, přičemž ostatní uvidí, kdo tak učinil.

“Jsme moc rádi, že můžeme našim uživatelům nabídnout možnost videohovorů až pro 20 osob a velmi brzy plánujeme tento počet ještě navýšit. Videohovory se vzhledem k současné situaci pravděpodobně stanou běžnou součástí našich životů a tak jsme rádi, že tuto funkci nyní našim uživatelům nabídneme,” řekl Ofir Eval, COO Viber.

Bohužel společnost nebyla nějak konkrétní, kdy bude novinka zavedena do aplikací a na webu. Jen je uvedeno, že se tak stane brzy. V podstatě se Viber snaží dohnat konkurenci, jako je Google Duo, Messenger Rooms, Zoom a další.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat