TOP 2 chytré hodinky, které vám vyrazí dech! sponzorovaný článek

TOP 2 chytré hodinky, které vám vyrazí dech! [sponzorovaný článek]
2020-05-30T19:00:48+02:00
• 30. 5. 2020
1

Chytré hodinky se na trhu stávají čím dál tím více žádané a začíná být opravdu těžké se pro některý z modelů rozhodnout. Máme tu modely od Applu, které ale pracují pouze s operačním systémem iOS. Na trhu se nachází i hodinky od Samsungu, Huawei a podobně. Problém současných chytrých hodinek je, že mají cenovou hranici nastavenou příliš vysoko. Tento nešvar se snaží vyřešit česká společnost SMARTOMAT. Nabízí totiž kvalitní a elegantní chytré hodinky za zlomek ceny konkurenčních produktů. Pojďme si představit ty nejzajímavější hodinky, které obchod nyní nabízí. 

Chytré hodinky SMARTOMAT Squarz 8 Pro

Jedná se o hodinky se senzorem pro měření tělesné teploty. Zařízení kombinuje elegantní design a všechny potřebné funkce ve čtyřech barevných provedeních. Squarz 8 Pro nabízí celodotykový displej (chráněn sférickým sklem) se všemi potřebnými funkcemi, včetně měření zdravotních funkcí. 

Tento model samozřejmě zaznamenává také každodenní aktivitu a zvládne dokonce i měřit tepovou frekvenci v pravidelných intervalech, měřit krevní tlak či saturaci kyslíku v krvi. Po spojení s telefonem vás pak chytré hodinky upozorní na příchozí hovory, SMS zprávy, e-maily a další notifikace. 

Chytré hodinky

V praxi tak přímo na zápěstí uvidíte, kdo vám volá. Můžete si také ihned přečíst příchozí zprávu, aniž byste museli sahat po telefonu. Operační systém vám umožní také nastavit, na co vás mají hodinky upozorňovat. Nativní aplikace pak dokáže zobrazit statistiky vaší aktivity, včetně ušlých kroků, kilometrů, spálených kalorií či měření spánku. V aplikaci si můžete nastavit také ranní probuzení pomocí vibrací. Užitečné je i dálkové ovládání spouště mobilního fotoaparátu a hudebního přehrávače. Chytré hodinky Smartomat Squarz 8 Pro se díky certifikaci IP68 nezaleknou prachu ani vody. Při běžném používání vydrží až 5 dní na jedno nabití. V pohotovostním režimu vydrží až 15 dní. Řemínek chytrých hodinek je vyměnitelný, přičemž doplňková funkce Find me umožňuje nalézt ztracený mobilní telefon, pokud je v dosahu bluetooth spojení.

Chytré hodinky

Hodinky Smartomat Squarz 8 Pro toho samozřejmě umí daleko více, například pracují s Facebookem, Messengerem a podobně. Nachází se zde také sportovní funkce, jako je běh, chůze, chůze na pásu, běh na pásu, jízda na kole, turistika a plavání. K dispozici jsou ale další funkcionality, mezi které patří dálkové ovládání fotoaparátu a hudby na telefonu, budík, stopky, časovač a podobně. Co uživatelé milují na Apple Watch je možnost rozsvícení displeje otočením zápěstí. I tato možnost se v modelu Squarz 8 Pro nachází. 

Smartomat Squarz 8 Pro 2 1000x1000x

Smartomat Squarz 8 Pro si nyní můžete zakoupit za krásných 1 490 Kč. Nabízí stejné funkce, jako konkurenční modely, které v drtivé většině případů stojí více než 6 000 Kč. K tomu Squarz 8 Pro nabízí elegantní design. To vše jen za 1 490 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

Chytré hodinky Armodd Candywatch Crystal

Že je výrobce chytrý, o tom svědčí také nabídka pro ženy. Konkrétně model Armodd Candywatch Crystal je limitovaná edice chytrých hodinek z prémiové kolekce Armodd. Nabízí například unikátní blyštivý ciferník, kovový řemínek s magnetickým zapínáním, sférické sklo a pět nových zobrazení ciferníků. Hodinky ale mohou zaujmout také svou elegancí a minimalistickým řemínkem s magnetickým zapínáním, což ženy / dámy / slečny ocení. Samozřejmě i tento model nabízí všechny užitečné chytré funkce pro sport i běžný den. Model tak dokáže zaznamenávat každodenní aktivitu a zvládne i měření srdečního tepu. Po spojení s telefonem upozorní na příchozí hovory, SMS a další notifikace. Přímo na hodinkách pak uvidíte údaje volajícího a zprávu si můžete ihned přečíst, aniž byste museli vytahovat telefon z kapsy nebo kabelky. 

I zde platí, že v mobilní aplikaci si přesně podle svých potřeb nastavíte, na co vás mají hodinky upozorňovat. Aplikace zobrazuje denní statistiky vaší aktivity, včetně ušlých kroků, kilometrů, spálených kalorií a měření spánku. V aplikaci si můžete mimo jiné nastavit i příjemné probuzení pomocí vibrací. 

Chytré hodinky

Dámské chytré hodinky Armodd Candywatch Crystal jsou pak dostupné ve dvou provedeních – stříbrná a zlatá. Jsou vyrobené z kvalitní oceli a skla. Kovový magnetický řemínek dokonale padne na zápěstí. K chytrým hodinkám si můžete pořídit i stylový vyměnitelný kožený řemínek v černé a bílé barvě. Hodinky umožňují pět zobrazení ciferníku. Displej hodinek se umí rozsvítit i otočením zápěstí.

Chytré hodinky

Hodinky samozřejmě zaznamenávají ušlé kroky, vzdálenost a spálené kalorie. Pokročilý senzor hodinek změří aktuální tepovou frekvenci a tlak. Nastavit si můžete i měření tepové frekvence v pravidelných intervalech. Pomocí mobilní aplikace v češtině máte dokonalý a podrobný přehled o vašem životním stylu. Sportovní režim hodinek vám navíc umožňuje změřit jednotlivé sportovní aktivity a tréninky.

Pokud vás tento model zaujal, můžete si jej zakoupit na internetovém obchodě SMARTOMAT. Stačí přejít ZDE. Za cenu 2 990 Kč vč. DPH jde opět o velice zajímavé a lákavé zboží. 

UV Sterilizátor SMARTOMAT Sterz

Jedině UV sterilizátor dokáže dokonale vyčistit a dezinfikovat mobilní telefon, roušku, respirátor, peněženku, klíče, šperky a další drobnější předměty. Germicidní UV záření zničí až 99,99 % bakterií a virů během 6 až 10 minut.

Konkrétně SMARTOMAT Sterz se velice jednoduše ovládá. Stačí stisknout jediné tlačítko a dezinfekce předmětu začne probíhat. Během 6-10 minut dezinfikuje/sterilizuje nasvícený povrch díky germicidnímu UV záření. Nachází se zde také volitelná možnost aromatizace (provonění) sterilizovaných předmětů po kápnutí pár kapek vonného oleje. 

SMARTOMAT Sterz

SMARTOMAT Sterz sterilizátor je certifikován, takže se nemusíte obávat, že by zařízení nefungovalo. Napájení probíhá prostřednictvím USB konektoru. Vlnová délka činí 253,7 nm (UVC germicidní záření) a oplývá výkonem 9 W. Maximální velikost pro mobilní zařízení je 6,5 palce. 

Pokud hledáte ideální způsob, jakým dezinfikovat své předměty, které používáte každý den, UV sterilizátor SMARTOMAT Sterz je ideální volbou. Běžná cena činí 1 990 Kč, obchod jej ale nyní nabízí za 1 390 Kč. Koupit si jej můžete ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Havelka Ondřej

31. 5. 2020, 17:29

Vím že sponzorované článek, vám něco vynáší a moc ho nekontrolujete, ale toto? O těch hodinkák arrmod přemýšlela mamka, tak jsem pohledal na internetu a našel jsem další 2 hodinky s jiným názvem, ale identickými funkcemi, specifikacemi, vzhledem a dokonce i ciferníky. Navíc například z wische si tyto hodinky můžete koupit asi za 800, takže za mne se nejedná o důvěryhodné hodinky.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat