Sluchátka Tronsmart Onxy Free s UV sterilizací v akci sponzorovaný článek

Sluchátka Tronsmart Onxy Free s UV sterilizací v akci [sponzorovaný článek]
2020-05-26T15:13:10+02:00
• 26. 5. 2020

S rozšířením viru COVID-19 stále mnoho lidí považuje svou hygienu za nejvyšší prioritu. Když jdete ven, nosíte roušky a umývání rukou se stává základním procesem. S ohledem na současnou situaci se však musíte více starat o svou hygienu, i když třeba posloucháte hudbu z pohodlí domova. Sluchátka UV sterilizace jsou zcela nezbytná. Tronsmart, podporovaný společností Qualcomm, na trh uvedl první skutečně bezdrátová sluchátka s UV sterilizací pod názvem Onyx Free. Co lze od těchto antivirových sluchátek očekávat?

UV sterilizace – bezpečnější než kdy dříve

Onyx Free jsou sluchátka vybavena UV sterilizací, čímž poskytují čistší a bezpečnější použití. Jednoduše vložíte sluchátka do nabíjecího pouzdra a UV záření bakterie automaticky sterilizuje po dobu 60 sekund. To vám umožní mít bezpečnější zážitek z používání. 

Tronsmart Onyx Free: Originální čipy Qualcomm

Díky čipům firmy Qualcomm máte možnost získat stabilnější připojení a mnohem lepší kvalitu zvuku s rychlejším přenosem, nízkou latencí a spotřebou energie. 

Tronsmart Onyx Free Tronsmart Onyx Free Tronsmart Onyx Free

Tronsmart Onyx Free: IPX7 je určen pro vylepšený výkon

Tronsmart Onyx Free je vybaven vodotěsností IPX7. To znamená, že můžete poslouchat hudbu, i když se potopíte do hloubky jednoho metru. Dále sluchátka nabízí hmatovými spínači Panasonic, které vám poskytnou přesnější a pohodlnější ovládání se snížením tlaku ucha o 71 % ve srovnání s běžnými tlačítkovými sluchátky. 

Studiová kvalita zvuku

Díky čipu od Qualcommu sluchátka podporují audio formát aptX. Kromě toho vám 35hodinová výdrž umožňuje přehrávat hudbu bez přerušení. V praxi můžete také používat jedno nebo dvě sluchátka s mono nebo stereo režimem. Díky hlasovému asistentovi pak můžete používat hands-free ovládání. 

Především, Tronsmart Onyx Free je pro vás skvělou volbou nejen kvůli UV sterilizaci, ale také vysokému výkonu za cenu jen 840 Kč. Stačí v obchodě Geekbuying použít kupón ONYXFREE a nízká cena je vaše. Kupujte ZDE

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat