Slack pro iOS přináší nový navigační panel

Slack pro iOS přináší nový navigační panel
2020-05-14T16:32:02+02:00
• 14. 5. 2020

Zdroj: Slack

Aplikaci Slack asi není třeba detailně představovat. Jedná se totiž o velice populárního komunikačního kecálka, který se objevuje převážně v profesionálním světě, tedy v IT týmech a podobně. Společnost se nyní rozhodla vylepšit svou mobilní iOS aplikaci a vydává novou aktualizaci. Co přesně je nového?

Slack přináší upravené rozhraní

iOS aplikace se nyní více podobá uživatelskému rozhraní z druhého břehu. Znamená to tedy, že iOS a Android aplikace jsou nyní více designově sjednoceny. 

„Dříve bylo obtížné dostat se ke čtyřem hlavním částí. Tuto problematiku jsme opravili novým šikovným navigačním panelem v dolní části aplikace, který obsahuje: Home View pro váš postranní panel, DM, Mentions a You.“

Slack

Zdroj: MacRumors

Uživatelé desktopové verze služby Slack budou také obeznámeni s všudypřítomným novým plovoucím panelem, který se objeví v iOS aplikaci. Rovněž byla změněna některá gesta přejíždění z rozhraní, což znamená, že uživatelé se budou muset přizpůsobit novým zvyklostem. Nově se tak přejetím prstem doprava dostanete do pracovního prostoru a preferencí, přičemž přejetím doleva se dostanete zpět k poslední konverzaci. 

Aktuálně se aktualizace pomalu a jistě rozšiřuje. Osobně ještě instalační balíček nemám k dispozici, tudíž budu muset ještě počkat. Pokud jste ve stejné situaci, taktéž si musíte počkat.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat