Skullcandy představil čtyři nová bezdrátová sluchátka

Skullcandy představil čtyři nová bezdrátová sluchátka
2020-05-29T19:30:52+02:00
• 29. 5. 2020

Zdroj: MacRumors

Společnost Skullcandy, která je přítomna také na našem českém trhu, dnes představila řadu čtyř nových bezdrátových sluchátek. Všechna nabízí technologii sledování Tile Bluetooth. Sluchátka se nazývají Push Ultra, Indy Evo, Indy Fuel a Sesh Evo. 

Skullcandy nabízí novou čtveřici sluchátek

Bezdrátová sluchátka Push Ultra jsou jedním z nejdražších sluchátek společnosti. Nabízí výdrž na jedno nabití až 40 hodin. Dodávána jsou v elegantním dobíjecím pouzdře, přičemž jak sluchátka, tak pouzdro jsou odolné vůči potu a vodě díky certifikaci IP67. Svým designem se velmi podobají sluchátkům Powerbeats Pro. Každé sluchátko pak nabízí ovládání přehrávání a hlasitosti. 

Skullcandy

Zdroj: MacRumors

Každý model nových sluchátek Skullcandy je postaven tak, že v případě ztráty jednoho ze sluchátek bude druhé sluchátko stále fungovat. Uživatelé také budou mít přístup k některým funkcím Tile Premium, včetně rozšířené historie polohy a chytrých upozornění.

Skullcandy

Zdroj: MacRumors

Sluchátka Skullcandy lze navíc nalézt, pokud se nachází v dobíjecím pouzdře, což nelze provést ani u AirPods. Apple nabízí své vlastní řešení pomocí aplikace Find my, která dokáže pár ztracených AirPodů najít, pokud jsou tedy ztraceny společně v dobíjecím pouzdře. 

Cena modelu Push Ultra činí 99,99 dolarů, tj. cca 2 500 Kč. Model Indy Evo se prodává za 79,99 dolarů (1 978 Kč), Indy Fuel za 99,99 dolarů (2 500 Kč) a Sesh Evo za 59,99 dolarů (1 483 Kč). Zakoupit si je můžete prostřednictvím webových stránek společnosti.

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat