Zoom chystá nové bezpečnostní funkce

Zoom chystá nové bezpečnostní funkce
2020-04-06T18:00:38+02:00
• 6. 4. 2020

Zdroj: Newsweek

Zoom je americká společnost poskytující služby vzdálené, tedy online, konference. Na trhu se nachází už devět let a poskytuje vzdálené konference kombinující videotelefonii, online schůzky, chat a mobilní spolupráci. Na své popularitě nabývá hlavně v těchto těžkých dobách, tedy v průběhu pandemie COVID-19. Nejen jednotlivci, ale i některé firmy nyní této služby využívají ke vzdálené komunikaci, ať už s klienty či zaměstnanci.

Zoom chystá další bezpečnostní prvky

Vzhledem k větší uživatelské aktivitě nyní Zoom chystá několik novinek. Velice brzy služba zapne hesla a čekací místnosti pro schůzky ve výchozím nastavení pro uživatele na bezplatné úrovni. Díky těmto funkcím chce společnost přilákat další uživatele. Změny by se měly projevit od 5. dubna letošního roku. 

Zoom

Zdroj: TheVerge

Hesla pro Zoom byla již ve výchozím nastavení zapnuta, a to jak pro nové schůzky, okamžité schůzky, tak i schůzky, ke kterým jste se připojili s ID. Novinkou však budou i dříve naplánované schůzky. Jakmile se pak připojíte ke schůzce, budete muset počkat, až vás hostitel pustí. Hostitel schůzky se bude moci rozhodnout nechat lidi vstoupit jednotlivě z čekárny nebo najednou.

Nedávno společnost Zoom dokonce oznámila 90denní zmrazení vydávání nových funkcí. Chce se totiž zaměřit na řešení problémů s ochranou soukromí a zabezpečení platformy. 

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat