vivo Y50 představen, na raketové inženýry necílí

vivo Y50 představen, na raketové inženýry necílí
2020-04-11T23:30:17+02:00
• 12. 4. 2020

Nový mobilní telefon vivo Y50 byl netradičně představen na sociální síti Facebook. Počínaje dnešním dnem, tj, 7. dubna 2020, si jej můžete předobjednat za cenu 250 dolarů, což je zhruba 6 400 Kč bez DPH. Vivo pak začne objednávky posílat 11. dubna. 

vivo Y50 nabízí čtyři fotoaparáty

Novinka zaujme velkým 6,53palcovým displejem s rozlišením Full HD, tedy 1080p. Trochu škoda, že se zde nenachází vyšší rozlišení. Na druhou stranu v této cenové kategorii nelze očekávat telefon pro raketové inženýry. Zobrazovací panel pak disponuje průstřelem, ve kterém se nachází fotoaparát (prozatím nebylo uvedeno, o jaké rozlišení jde). 

vivo Y50 vivo Y50

Zdroj: GSMArena

Velká paráda se ale děje na zadní straně telefonu. Právě zde se nachází hned čtveřice fotoaparátů v následující sestavě – hlavní 13megapixelový senzor, 8megapixelový ultra-širokoúhlý senzor, 2megapixelový makro snímač a 2megapixelový hloubkový snímač pro vytváření portrétů. 

Telefon je vybaven také velkým akumulátorem, konkrétně je implementována 5 000mAh baterie s podporou rychlého 18W nabíjení prostřednictvím USB-C. Čtečka otisků prstů je pak umístěna na zadní straně zařízení.

vivo Y50 vivo Y50

Zdroj: GSMArena

Srcem vivo Y50 je procesor Snapdragon 665. K dispozici je také operační paměť s kapacitou 8 GB či 128GB vnitřní úložiště pro ukládání soukromých dat. Pokud se vám zdá kapacita příliš nízká, můžete si ji rozšířit skrze microSD kartu. Prozatím se telefon nenachází na oficiálních stránkách společnosti, ovšem najdete jej na adrese Laure.com.kh. V prodeji je modrá a černá varianta. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat