TIDAL představuje Welcome Mix playlist a další funkce pro nové předplatitele

TIDAL představuje Welcome Mix playlist a další funkce pro nové předplatitele
2020-04-02T19:30:52+02:00
• 2. 4. 2020

Zdroj: TIDAL

Společnost TIDAL minulý týden začala nabízet novým zákazníkům speciálně omezenou nabídku, která zahrnuje čtyřměsíční předplatné za pouhé čtyři dolary, tedy cca 101 Kč bez DPH. Nabídka je k dispozici do 15. dubna a může ji využít opravdu každý. Stačí, když je služba v dané zemi dostupná.

TIDAL chce přetáhnout uživatele konkurenčním službám

Jelikož chce hudební streamovací služba TIDAL přetáhnout předplatitele konkurenčním službám, jako je Apple Music či Spotify, musí na trh přijít s výjimečnou nabídkou. Proto si společnost připravila nově přizpůsobený playlist pod názvem Welcome Mix. Jak již název napovídá, tento seznam skladeb je speciálně vytvořen pro nové předplatitele. Jakmile si noví předplatitelé vytvoří účty, budou požádáni, aby vypsali své oblíbené umělce, čímž bude služba schopna dát dohromady kompletní playlist. 

TIDAL

Zdroj: PhoneArena

Jakmile je nastavení dokončeno, na domovském rozhraní se začnou zobrazovat doporučení na základě vybraného umělce, včetně nového Welcome Mixu. Ten už obsahuje hudbu od vybraných umělců. Na domovském rozhraní se ale najde daleko více užitečných funkcí, jako jsou populární seznamy skladeb, doporučené nové skladby a doporučené nové album. Jelikož TIDAL používá denně čím dál tím více uživatelů, tyto playlisty se neustále zdokonalují. 

Pokud jste nikdy tuto hudební streamovací službu nezkoušeli, můžete tak nyní učinit. Kromě toho je tato nabídka k dispozici na 54 trzích. Hudební streamovací služba je samozřejmě k dispozici nejen pro operační systém Android, ale i iOS.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat