Honor Play 4T přijde už 9. dubna

Honor Play 4T přijde už 9. dubna
2020-04-02T18:30:52+02:00
• 2. 4. 2020

Zdroj: Gizchina.com

Konec příštího týdne bude patřit další mobilní novince nesoucí značku Honor. Potvrzuje to vydaná zpráva, podle které by 9. dubna mělo dojít k oficiálnímu oznámení modelu Play 4T. Modelová řada Play je všeobecně zaměřena na herní uživatele a ani tento přírůstek nebude žádnou výjimkou. Čínský výrobce si už dříve neuhlídal první prvky ze seznamu specifikací, takže o připravovaném telefonu víme téměř vše potřebné.

Výkon na prvním místě

Přední panel zabere 6,3palcový OLED displej s FullHD+ rozlišením v poměru stran 20:9 a „Waterdrop“ výřez dostane 16megapixelovou kamerku. Vnitřní šasi vyplní osmijádrový procesor Kirin 810 z dílny HiSilicon, 6GB operační paměť RAM a 128GB interní úložiště. Náročnější uživatele potěší druhá varianta s 8GB pamětí RAM a 256GB úložištěm pro data. Článek baterie o velikosti 4 000 mAh získá technologii rychlého nabíjení (22,5 W).

Honor Play 4T leaked poster 690x463x Honor Play 4T April 9 Launch 521x407x

Zdroj: Gizmochina.com

Vzadu vystupující část vyhrazená pro fotoaparáty disponuje celkem třemi snímači ve složení 48 + 8 + 2 MPx a přisvětlovací LED diodou. Snímač otisků prstů se tentokrát přemístil ze zadní části přímo pod displej. Uživatelským prostředím by měl doprovázet nejnovější operační systém Android 10, k němuž pravděpodobně ještě připojí vlastní rozhraní. Nakonec cenovka není prozatím známa, ale na prodejní pulty dorazí minimálně dvě barevné verze (modrá, zelená).

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat