Galaxy A20e zdarma. Při koupi Galaxy S20 teď dostanete druhý smartphone jako dárek sponzorovaný článek

Galaxy A20e zdarma. Při koupi Galaxy S20 teď dostanete druhý smartphone jako dárek [sponzorovaný článek]
2020-04-03T06:30:00+02:00
• 3. 4. 2020

Říká se, že ty nejlepší věci jsou zadarmo. V případě Samsungu to platí dvojnásob. Pokud si totiž nyní koupíte libovolný model z nové řady Galaxy S20, získáte k němu zdarma smartphone Galaxy A20e v hodnotě 3 990 korun. Snadno tak vyřešíte dárek například pro drahou polovičku, rodiče nebo potomka. U telefonu navíc můžete využít splátky bez navýšení.

Galaxy S20 plus dárek

Akce 1+1 se vždy vyplatí. A tentokrát to platí do puntíku. Galaxy A20e získáte zdarma při koupi nového Galaxy S20, S20+ nebo S20 Ultra 5G. Speciální nabídka se vztahuje na všechny kapacitní i barevné varianty. Jedinou podmínkou je, že smartphone musíte zakoupit do 19. dubna.

Telefony z řady Galaxy S20 se aktuálně řadí mezi nejlepší smartphony na trhu. Pochlubit se mohou perfektně zpracovaným designem, skvělým displejem, slušnou výdrží baterie, jedním z nejvýkonnějších mobilních procesorů a hlavně prvotřídním fotoaparátem až se čtyřmi objektivy, který je nejenom schopný pořizovat 108 Mpx fotografie, ale také nahrávat video v 8K rozlišení.

Samsung Galaxy A20e, který získáte jako dárek zdarma, pak skvěle poslouží méně náročným uživatelům. I přesto mu ale nechybí řada nadstandardních vlastností, včetně 5,8palcového HD+ displeje s minimálními rámečky, 13 Mpx duálního fotoaparátu, osmijádrového procesoru, 3 GB RAM a úložiště s kapacitou 32 GB a s možností rozšíření pomocí paměťové karty.

U Mobil Pohotovosti máte možnost využít i další bonusy jako například splátky s 0% navýšením nebo možnost výkupu svého stávajícího telefonu – obojí vyřídíte online z pohodlí domova. Nově navíc můžete využít speciální služby, kdy vám oba telefony budou ve vybraných městech doručeny do 4 hodin od objednání, a to zcela zdarma.

Akce platí od 3. do 19. 4. 2020, proto neváhejte, nabídka je časově omezená.

Galaxy S20 + Galaxy A20e zdarma získáte zde

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat