Spotify přináší novou funkci Follow Feed

Spotify přináší novou funkci Follow Feed
2020-04-03T20:12:11+02:00
• 4. 4. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Nejpoužívanější hudební streamovací služba Spotify nedávno představila nové mobilní uživatelské rozhraní, které se dočkalo několika změn. Jakých změn jsme se dočkali a které nás čekají?

Spotify přepracovalo uživatelské rozhraní

Zaprvé, Spotify se zbavilo slovního tlačítka Náhodné přehrávání, které se objeví vždy na stránce interpreta nebo seznamu skladeb. Nyní je k dispozici pouze zjednodušené zelené tlačítko, které obsahuje ikony přehrávání i míchání skladeb. Ostatní známé ikony zůstaly stejné, ovšem objevují se na jiných místech. Pro předplatitele jsou nyní ikony „Like“, „Play“ a „Download“ seskupeny do jednoho řádku v centrální části aplikace. K dispozici je ale také nová ikona pro offline poslech bez Wi-Fi. Spotify tvrdí, že aplikace bude nyní jednodušeji ovladatelná. Tzv. cover jednotlivých skladeb se nyní objeví ve všech zobrazení kromě části Album, což usnadní nalezení skladeb, které chcete poslouchat. U skladeb, které jste označili palcem nahoru, se nyní zobrazí také ikona ve tvaru srdce.

Spotify

Zdroj: Dotekomanie.cz & XDA-Developers

Spotify se zkrátka rozhraní snažilo navrhnout tak, aby aplikace byla pro uživatele co nejjednodušší. Pro ještě snadnější ovládání a přístup k umělcům se společnost rozhodla přidat další novou funkci pod názvem „Follow Feed“. Prostřednictvím této funkce budete moci snadněji sledovat novinky od vašich oblíbených umělců. Kromě toho vám tato funkce může navrhnout nové interprety, které můžete sledovat na základě těch, které již na Spotify sledujete. Hudební streamovací služba tuto novinku pomalu a jistě začíná zpřístupňovat všem uživatelům. Pokud se k vám ještě nedostavila, buďte trpěliví. Chvíli může trvat, než se rozšíří na všechny trhy. Přeci jen jde o aktualizaci na straně serveru. 

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat