Realme uniká model X50 Youth Edition

Realme uniká model X50 Youth Edition
2020-04-20T09:30:35+02:00
• 20. 4. 2020

Realme X50 | Zdroj: Geektech.me

Třetí přírůstek do aktuální modelové řady X50 zanedlouho zařadí společnost Realme, která v těchto dnech dokončuje novinku nesoucí název X50 Youth Edition. V rámci segmentu střední třídy půjde o velmi dobře vybaveného zástupce. Telefon pod kódovým označením RMX2052 doposud prošel několika certifikačními procesy a samozřejmě za sebou zanechal velké množství důležitých informací.

Neztratí se v davu

Z dodnes dostupných zpráv do zařízení hodlají nasadit 6,55palcový LCD displej s FullHD+ rozlišením a 60Hz obnovovací frekvencí. Vpředu nesmí chybět kamerka na oblíbené selfie snímky, jehož maximální rozlišení údajně bude 32 megapixelů. Hardwarovou stránku složí z osmijádrového procesoru Dimensity 1000 od MediaTeku, 8GB operační paměti RAM nebo 128GB interního úložiště.

Realme X50 Youth 3C 1212x245x

Certifikace CCC | Zdroj: Gizmochina.com

Článek baterie o velikosti 5 000mAh dobijete pomocí technologie rychlého 30W nabíjení VOOC 4.0. V zadní části nechají vyniknout celkem 4 objektivy fotoaparátu (16 + 8 + 2 + 2 MPx). Vše prozatímně uzavírá podpora síťové technologie 5G nebo nejnovější operační systém Android 10 překrytý ještě vlastním rozhraním. Vzhledem k již získaným povolením k prodeji můžeme počítat s oficiálním oznámením v řádech jednotek či desítkách dnů, kdy také zjistíme konečnou cenovku.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat