Jarní akce: Redmi AirDots S či hodinky Xiaomi Haylou Solar sponzorovaný článek

Jarní akce: Redmi AirDots S či hodinky Xiaomi Haylou Solar [sponzorovaný článek]
2020-04-17T12:09:17+02:00
• 16. 4. 2020

Redmi AirDots S a slevový kupón

Redmi AirDots S je od první generace nerozeznatelný, neboť konstrukce a design zůstal zachován. Neexistuje dokonce ani žádná další barevná varianta. K dispozici je tak stále stejná černá varianta. Ovšem jednotlivá sluchátka nabízí vylepšené funkce. Nejlepší novinkou je vylepšené párování. Doposud se k vašemu zařízení připojilo nejprve pravé a poté levé sluchátko. K dispozici byla také možnost použít pouze jedno sluchátko, například jako klasické hands-free. 

Redmi AirDots S

Redmi AirDots S ale tento proces mění. Když jej poprvé spárujete s telefonem, automaticky se připojí obě sluchátka. Jde o velmi vítaný doplněk a jsme si jisti, že fanoušci první generace tuto funkci budou mít rádi. Navíc je i zde možnost použít jedno sluchátko. 

 Redmi AirDots S Redmi AirDots S

Nová bezdrátová sluchátka od Xiaomi přichází s technologií Bluetooth 5.0 a Redmi uvádí, že přenos dat se ve srovnání s první generací hned zdvojnásobil. Spojení je také rychlejší a stabilnější. Uživatelé si budou moci mimo jiné vychutnat nový herní režim s nízkou latencí, který lze aktivovat trojím stisknutím tlačítka na konci sluchátka. 

Každé jednotlivé sluchátko měří 7,2 mm a disponuje DSP pro chytrou redukci šumu. Baterie na jedno nabití by měla vydržet čtyři hodiny, při použití pouzdra pak dalších 12. Výrobce implementoval podporu pro hlasové asistenty Google Assistant, Siri a XiaoAI. Pro vyvolání asistenta stačí pak poklepat na tlačítko na sluchátku. 

Jestliže máte o Redmi AirDots S zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Geekbuying. Ten produkt nabízí za 888 Kč. Pokud však zadáte náš slevový kupón AIRDOTSS, zaplatíte pouhých 723 Kč. Redmi AirDots S si můžete zakoupit ZDE. Doba doručení činí pět pracovních dnů.

Haylou Solar hodinky za hubičku

Společnost Xiaomi v rámci širokého portfolia vlastněných značek si přichystala nové chytré hodinky s názvem Solar pod značkou Haylou a už v samotném úvodu musíme zmínit, že zařízení nenabídne žádné solární články pro delší výdrž. Každopádně pokud čínský výrobce bude chtít navázat na úspěch předchozí generace, tak k tomu má zatím dobře nakročeno. Jedním z důvodů je mimo jiné ponechání velmi nízké hranice u prodejní ceny.

Kulatý ciferník představuje 1,28palcový TFT LCD displej s rozlišením 240 x 240 pixelů, pod kterým se ukrývá 340 mAh baterie slibující až 30 dnů plného provozu. Naopak při 24hodinovém měření tepu klesne výdrž o polovinu. Ke kovovému pouzdru jsou připojeny 22mm řemínky vyrobené ze silikonu. Certifikace IP68 jistí odolnost vůči vodě během sprchování nebo plavání. Konektivita k Androidu (4.4 a vyšší) a iOS (8.0 a vyšší) probíhá přes funkci Bluetooth 5.0 a aplikaci Haylou Fit.

Xiaomi Haylou Solar 1 1220x1164x 1220x1164x Xiaomi Haylou Solar 6 1080x1080x 1080x1080x

Hodinky dokáži sledovat až 12 různých sportovních aktivit. Samozřejmostí je monitoring spánkové aktivity, dechová cvičení či standardní funkce v podobě aktuálního počasí, ovládání hudebního přehrávače, krokoměru, upozornění na notifikace ze spárovaného zařízení.

Jestliže máte o Haylou Solar zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Geekbuying. Ten produkt nabízí za 1 015 Kč. Pokud však zadáte náš slevový kupón NNNSOLAR, zaplatíte pouhých 803 Kč. Redmi AirDots S si můžete zakoupit ZDE. Doba doručení činí pět pracovních dnů.

Kugoo KIRIN S1 v akci

V obchodě Geekbuying je nyní za akční cenu k dispozici velice zajímavý produkt. Jde o elektrokoloběžku, ale ne jen tak ledajakou koloběžku. Vyrábí ji čínské Kugoo, jmenuje se Kugoo KIRIN S1 a disponuje vlastním pohonným systémem. Pokud vás tedy přestane bavit nekonečné odrážení nohou, můžete si odpočinout a nechat se bez námahy vozit.

Kugoo KIRIN S1 Kugoo KIRIN S1

KIRIN S1 je lehká a snadno skladatelná  koloběžka, která vás sveze rychlostí až 25 km/h, přičemž na jedno plné nabití je schopna ujet až 30 km. Váží přitom jen 12 kg, takže ani její přeprava není nijak náročná. Nesmírnou výhodou je, že pro nabíjení není nutné nosit ji k zásuvce v obýváku. Sama se totiž dokáže dobíjet při vaší jízdě odrážením, jelikož disponuje generátorem elektřiny. Ke koloběžce je dostupná mobilní aplikace pro jednoduchou správu funkcí a parametrů.

Koloběžka KIRIN S1 stojí za běžných okolností 9 396 Kč při koupi z evropského skladu, nyní je však exkluzivně k dispozici za zlevněnou cenu. Konečná cena tedy činí 6 933 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón GKB372S, zaplatíte jen 6 536 Kč. Nemusíte se bát celním poplatků, jelikož zásilka je posílána z polského skladu. A to už stojí za zvážení. Pokud máte zájem, k zakoupení je Kugoo KIRIN S1 dostupná ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat