Apple Music: jak najít naposledy přidané skladby za pár vteřin

Apple Music: jak najít naposledy přidané skladby za pár vteřin
2020-04-09T21:32:57+02:00
• 10. 4. 2020

Zdroj: Dotekomanie.cz

Chtěli byste snadno vidět své nedávno přidané skladby v Apple Music? Pokud se vám líbí aplikace Apple Music pro iPhone a iPad, možná oceníte možnost zobrazit nedávno přidané skladby. 

Mnoho majitelů iOS zařízení využívá aplikaci Music, která byla předinstalovaná na jejich zařízeních, k poslechu jejich oblíbených skladeb. Skrze tuto aplikaci je možné také používat předplatné Apple Music. 

Hudební streamovací služba od Applu je přímo propojena a funguje bezproblémově, pokud je používána společně s dalšími zařízeními, která jsou všechna dobře integrována do ekosystému firmy Apple. 

Apple Music, podobně jako jakákoli jiná platforma pro streamování hudby, která je dnes k dispozici, umožňuje uživatelům vytvářet, spravovat a sdílet seznamy skladeb. Vytváření a správa seznamů skladeb však nemusí být úkolem, který někteří uživatelé chtějí převzít do vlastních rukou. Music od Applu tak nabízí několik chytrých seznamů skladeb, jako je ten, o kterém se budeme bavit. Konkrétně jde o playlist pod názvem „Naposledy přidáno“. 

Jste-li uživatel této platformy, který chce najít a užívat si tento seznam skladeb, pak čtěte dále. Podíváme se totiž, jak seznam najít a co vše nabízí. 

Apple Music: jak zobrazit naposledy přidané skladby

Pokud nemáte aktivované předplatné Apple Music, žádný strach, protože předplatné není potřeba, abyste chytré seznamy skladeb v aplikaci Hudba mohli používat. Jednoduše postupujte podle níže uvedených kroků a najděte své nedávno přidané skladby během několika sekund. 

Apple Music Apple Music Apple Music

Zdroj: Dotekomanie.cz

Nejprve otevřete výchozí aplikaci Hudba z domovské obrazovky vašeho iPhonu nebo iPadu. Přejděte do sekce „Knihovna“ a zde klepněte na „Seznamy skladeb“, což je první možnost v knihovně. V nabídce Seznamy skladeb přejděte dolů, dokud nenajdete seznam skladeb „Naposledy přidáno“ a klepněte na něj. Zde pak najdete všechny skladby, které byly nedávno přidány. Pokud se přesunete na konec seznamu, uvidíte celkový počet skladeb a dobu trvání všech skladeb dohromady. 

Apple Music IMG 3985 1125x2436x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Toto jsou téměř všechny kroky potřebné pro přístup ke skladbám, které jste nedávno přidali do své knihovny v aplikaci Hudba. Zde stojí za zmínku, že kromě skladeb, které jste přidali z Apple Music, lze do seznamu skladeb přidat také místní hudební soubory ze synchronizace s iTunes. 

Kromě tohoto seznamu skladeb „Naposledy přidáno“ nabízí aplikace také inteligentní seznamy skladeb pro klasickou hudbu, hudbu z 90. let, naposledy přehrávané a seznam 25 nejhranějších skladeb s nejhranějšími skladbami bez ohledu na to, zda jste odběratelem Apple Music, nebo ne. Pokud jste však předplatitelem, můžete na svém iPhonu a iPadu povolit hudební knihovnu iCloud, aby se vaše seznamy skladeb plynule synchronizovaly na všech vašich zařízeních Apple.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat