Xiaomi vysavače, které vám ulehčí práci sponzorovaný článek

Xiaomi vysavače, které vám ulehčí práci [sponzorovaný článek]
2020-03-11T14:59:26+02:00
• 11. 3. 2020

Xiaomi Dreame V9 aneb kouzelník pro vaši domácnost

Zahraniční server Geekbuying nabízí hned několik nejlepších chytrých vysavačů od Xiaomi, a to za nejnižší cenu. My vám doporučujeme zlatou střední cestu, za kterou zaplatíte nejen nízký peníz, ale také dostanete nadprůměrnou kvalitu.

Xiaomi Dreame V9

Ruční vysavač od společnosti Xiaomi nabízí hned několik funkcí. Jednou z nich je například jak schopnost vysávat, tak vytírat podlahu. Můžete si tedy být jisti, že váš domov, nebo alespoň podlaha ve vašem domově, tak bude dokonale čistá. Se svým vysokým sacím výkonem až 2000 Pa je také schopný uklidit veškerý prach a jiné nečistoty, které se na podlaze nacházejí.

Originální Xiaomi Dreame V9 na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Geekbuying bude po dobu prvního týdne jen za 5 299 Kč. Že to stále není dost dobré? Pokud zadáte náš kupón NNNGKBV9180, zaplatíte jen 4 000 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE. Navíc jej můžete zakoupit z evropského skladu, tudíž se k vám vysavač dostane maximálně do 5 dnů.

Mijia 1S je perfektním chytrým vysavačem

Tento malý vysavač od společnosti Xiaomi nabízí hned několik funkcí. Jednou z nich je například jak schopnost vysávat, tak vytírat podlahu. Můžete si tedy být jisti, že váš domov, nebo alespoň podlaha ve vašem domově, tak bude dokonale čistá. Se svým vysokým sacím výkonem až 2000 Pa je také schopný uklidit veškerý prach a jiné nečistoty, které se na podlaze nacházejí.

Nebyl by to ale chytrý vysavač, kdyby se nedal ovládat pomocí smartphonu. Proto, krom standardní navigační výbavy, jako jsou senzory pro mapování okolí, které vysavači pomáhají navigovat se po místnostech, je zde i možnost kontroly přes telefon. Konkrétně si tak můžete třeba navolit, kde zrovna chcete, aby vysavač vysával. Můžete ho také pomocí mapy vašeho domu/bytu navést na konkrétní místo, které chcete vysát.

Xiaomi Mijia 1S

Vysavač samotný má kapacitu baterie 5 200 mAh, díky které může vydržet na jedno nabití až 2,5 hodiny při vysávání plochy o velikosti 250 m². Vysavač je také schopen vystoupat po předmětech až do výšky 2 centimetrů, takže se nemusíte bát, že by se nedostal přes práh místnosti. Je také vybaven senzory pro prevenci pádu ze schodů, je schopen sám najít dokovací stanici při nízké úrovni baterie, a dokáže dokonce rozpoznat, o jaký terén se jedná, a jakou vysávací metodu má použít.

Pokud si tento krásně chytrý a praktický vysavač chcete pořídit, můžete tak učinit na webu Geekbuying. Zde se cena pohybuje za 11 658 Kč, ALE, pokud použijete náš kupón MIJIA1S322, můžete jej získat za 7 166 Kč, což už je více než dobrá cena. Navíc jej můžete zakoupit z evropského skladu, tudíž se k vám vysavač dostane maximálně do 5 dnů.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat