Velký přehled top chytrých hodinek: ozdobte si zápěstí stylovým kouskem sponzorovaný článek

Velký přehled top chytrých hodinek: ozdobte si zápěstí stylovým kouskem [sponzorovaný článek]
2020-03-11T09:25:58+02:00
• 11. 3. 2020
1

Popularita chytrých hodinek roste čím dál víc a díky pokročilým funkcím se hodinky postarají i o vaše zdraví a sportovní výkony. Tento fakt si uvědomují i přední výrobci klasických hodinek. V nabídce Mobil Pohotovosti tak vedle osvědčených značek Samsung, Huawei nebo Xiaomi najdete nově i hodinky Emporio Armani, Michael Kors, Garmin a Fossil.

Obměňte své hodinky!

Máte-li na ruce starší model chytrých hodinek a pokukujete po nových, právě nastává ideální příležitost k obměně! Stačí jen zavítat do Mobil Pohotovosti, kde své hodinky prodáte a rovnou si odnesete nové Galaxy Watch. Nyní navíc získáte atraktivní bonus 500 Kč, který bude připočten k výkupní ceně. Prodat můžete jakýkoli model chytrých hodinek značky Samsung nebo Apple a získat můžete až 4 000 Kč zpět. Vše podstatná najdete zde.

1080 1080 galaxy watch 1080x1080x

Nadšence aktivního životního stylu, zdravého pohybu, vyvážené stravy a kvalitního spánku rozhodně potěší nová akční cena chytrých hodinek Galaxy Watch Active. Hodinky nyní zakoupíte za 3 990 Kč (běžná cena je 6 490 Kč).

Ultra tenké a bezpečné

Huawei Watch GT 2 jsou díky svému lehkému a modernímu designu, odolnosti proti poškrábání, odbornému vedení zdraví a přesnému sledování zdraví ideální pro každodenní i profesionální nošení pro náročnější spotřebitele nebo milovníky techniky.

Hodinky pořídíte za 5 990 Kč a vybírat můžete ze dvou barevných provedení.

huawei watch gt2 699x699x

Vždy zapnuté Honor MagicWatch 2

Vždy zapnutý AMOLED displej zůstane rozsvícený, takže se na něj můžete podívat kdykoliv, aniž by se obrazovka rozjasnila. Hodinky dokáží monitorovat 15 fitness režimů a díky voděodolnosti je využijete během plavání.

Chytré hodinky Honor MagicWatch 2 budou vaše za 4 990 Kč.

MagicWatch 2 46mm 1280x720x

Multisportovní hodinky Garmin

Sportovce potěší model Garmin vívoActive3, který nyní pořídíte se slevou 2 000 Kč za atraktivních 3 990 Kč. Hodinky nabízí všechny nejdůležitější vychytávky včetně bezkontaktních plateb, monitoringu spánku i více než 15 sportovních profilů.

Nadupané sporttestery Niceboy

Jedním z nejlepších fitness náramků současnosti je Niceboy X-fit GPS. Ten se pyšní GPS modulem a poradí si s monitoringem spánku, analýzou vašeho cvičení a vydrží až 10 dní bez nabití.

Chytrý náramek Niceboy X-fit GPS je nyní zlevněn z 1 790 Kč na pouhých 879 Kč.

X fit GPS 1200x1200x

Za akční cenu 777 Kč můžete zakoupit i náramek Niceboy X-fit ACTIVE.

Obrovský výběr z dílny Xiaomi

Kvalitní produkty za super ceny přináší čínské Xiaomi. Vybírat můžete z populárního fitness náramku Mi Band 4, hodinek Amazfit GTS nebo Stratos.

Výrobky nabízí chytré funkce pro sledování sportovního výkonu, barvený displej nebo voděodolnost. Většinu produktů nyní pořídíte i za akční ceny. Všechny chytré hodinky a náramky najdete zde.

Kombinace klasického vzhledu s moderními technologiemi

Skutečně elegantní zážitek z nošení podpořený chytrými funkcemi najdete u Emporio Armani, Michael Kors a Fossil. Chlubit se tak můžete hodinkami luxusních značek, které navíc můžete využít i při tréninku nebo během pracovní schůzky.

fossil generation 5 1078x1079x

Kompletní přehled chytrých hodinek i náramků najdete zde. Vedle zmíněných značek určitě stojí za vyzkoušení oblíbených Apple Watch, které by měl mít každý správný jablíčkář.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Šárka Dýmalová

11. 3. 2020, 13:36

Nedávno jsem si pořídila hodinky Honor Magic 2 a jsem s nima velmi spokojená. Ze začátku jsem byla trochu skeptická k vychvalování této, ne moc známé značky. Ale musím určitě souhlasit, že výdrž hodinek je opravdu velké plus. Hodně sportuju a ty minulé jsem nabíjela snad každý den, aspoň mi to tak přišlo. Tyto hodinky Honor mi vydrží i s mojím sportovním nasazením až týden. Mají velký výběr aktivit. A sem tam přijmu i hovor :) Za mě spokojenost.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat