Přehled novinek na ITnetwork #2 – rezervační systém v Symfony, neuronový systém v Pythonu, MS Access a Adobe Illustrator

Přehled novinek na ITnetwork #2 – rezervační systém v Symfony, neuronový systém v Pythonu, MS Access a Adobe Illustrator
2020-03-22T16:30:01+02:00
• 22. 3. 2020

První díl série „To nej z uplynulého týdne“ vyšel v roce 2013 a jedná se o jeden z nejdéle vydávaných seriálů na české mobilní scéně. Nyní pro vás máme druhý díl nového seriálu, který tvoříme ve spolupráci s partnerským webem ITnetwork.cz, největší českou IT akademií. Nabízíme vám zde přehled novinek z ITnetwork.cz.

Rezervační systém pro vozidla v Symfony!

V Symfony naprogramujeme funkční PHP rezervační systém s uživatelskými rolemi (admin, běžný uživatel), přidáváním vozidel, jejich úpravou a mnoho dalšího. Odkaz na celý seriál zde.

1 256x257x

Vzory, výplně, textury, neonový look a masky v Adobe Illustrator

V dalších lekcích AI si ukážeme, co dalšího nám nabízí knihovny programu Illustrator, jak na vlastní barvy, výplně, textury a vzory. Mimo jiné si ukážeme i jak se vytvářejí masky a jak lze dosáhnout jednoduchého vizuálu prostoru. Odkaz na celý seriál zde.

2 250x193x 3 250x237x

Neuronové sítě a deep learning v Pythonu

Tento kurz vás naučí využívat možností deep learning, tedy strojového učení, v Pythonu za pomoci neuronových sítí. Nejnovější článek se pak věnuje představení perceptronu a pro něj neřešitelným XOR problémem. Odkaz na celý seriál zde.

4 470x241x

Akční dotazy v MS Access

Další lekce MS Access je tu! Tentokrát se v ní blíže podíváme na akční dotazy, které mění obsah a strukturu databáze – tedy mění data v tabulkách, nebo tabulky vytváří a mění! Odkaz na celý seriál zde.

5 948x429x

Nudíš se doma? Získej prémiové body zdarma!

Nabízíme možnost zahnat domácí nudu a přispět tak nejen k rozvoji programátorské komunity, ale i sebe sama. Bližší informace najdeš pod následujícím odkazem.

6 904x603x

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat