Mi Browser má nově nativní Facebook a WhatsApp

Mi Browser má nově nativní Facebook a WhatsApp
2020-03-03T16:30:22+02:00
• 3. 3. 2020

Zdroj: AndroidPolice

1

Stejně jako například Samsung už i Xiaomi delší dobu vyvíjí své vlastní alternativy k některým aplikacím od Googlu (například Mi Browser). Pozitiv je u těchto aplikací hned několik – lépe zapadají do designového konceptu nadstavby MIUI a často nabízí i něco navíc. 

Mi Browser umí nativně pracovat se sociálními sitěmi

Čínská společnost v posledních několika letech umístila své aplikace Mi Calculator a Mi FileExplorer do Obchodu Play pro rychlejší doručování aktualizací. To ale není hlavní důvod, proč výrobce své aplikace takto vystavuje. Důvodem je zájem ze strany uživatelů, kteří nevlastní zařízení značky Xiaomi. Díky tomu, že jsou aplikace k dispozici v rámci Obchodu Play, může si je stáhnout každý bez ohledu na značku telefonu či tabletu. 

Mi Browser Mi Browser Mi Browser

Zdroj: AndroidPolice

Společnost ale nedávno zveřejnila přepracovaný prohlížeč Mi Browser, který nahrazuje Mint Browser z roku 2018. V podstatě Xiaomi nabízí dva mobilní prohlížeče – Mi Browser, který je součástí MIUI, a Mint Browser, což je odlehčená, moderně vypadající alternativa. Právě ta je nyní dostupná prostřednictvím Obchodu Play. 

Webový prohlížeč Mi Browser nabízí nejen drobná vylepšení, ale také nové funkce. Jak je vidno z přiložených snímků, aplikace je stále vybavena spodním navigačním panelem včetně dvou karet pro videa a hry. Xiaomi ale také přidalo vyhrazenou sekci Facebook, která vám nativně umožní přistupovat k timeline. Hned vedle se pak nachází ikona WhatsApp, jenž vám umožňuje ukládat stavy, které vaše kontakty zveřejnily. Prohlížeč tak přistupuje k datům uloženým v aplikaci WahtsApp, aby tyto dočasné soubory extrahoval. Nová aplikace Mi Browser je již zveřejněna v Obchodě Play. Stáhnout si ji můžete samozřejmě zcela zdarma.

logo-app Mi Browser - Fast and secure browsing Xiaomi Inc. Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Mi FileExplorer používám už dlouho, a nemohu si stěžovat. Přehledný, jednoduchý a umí vyčistit i mezipaměť. A to mám Nokii 😉

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat