Lenovo dokončuje základní model A7

Lenovo dokončuje základní model A7
2020-03-28T16:30:39+02:00
• 28. 3. 2020

Zdroj: Wikimedia.org

Veřejně dostupná databáze Google Play Console má na svědomí další únik telefonu a tentokrát se tomu nevyhnula společnost Lenovo, která připravuje novinku s označením A7. Jak naznačuje samotný název, tak by se mohlo jednat o nástupce modelu A6 Note. Ten byl oficiálně představen v září loňského roku a později také dorazil do obchodů v Česku, čili ani toto zařízení nám nemusí být zapovězeno.

Jen do počtu

Zveřejněný snímek v kombinaci se základními specifikacemi ve výpisu mu bohužel nepředpovídají příliš slibnou budoucnost. Poměrně tlusté rámečky kolem zařízení s výraznou bradou vespod mají obepínat displej s HD+ rozlišením a výřez pro přední kamerku ve tvaru padající kapky. Hardwarová stránka nabídne úplné minimum, což dokazuje osmijádrový procesor SC9863A od Spreadtrum s grafickým čipem PowerVR IMG8322.

Lenovo A7 1060x559x

Zdroj: Pricebaba.com

Operační paměť RAM o velikosti 2 GB může doplňovat minimálně 32GB interní úložiště, ale zároveň není vyloučeno několik dalších konfigurací. Ve všech případech nemusí chybět slot pro paměťové microSD karty. Nakonec méně potěšující zprávou je nasazení staršího operačního systému Android ve verzi 9.0 Pie, který snad již při prvním spuštění telefonu vyvolá aktualizaci na aktuální verzi Android 10.

Lenovo A7 563x562x

Zdroj: GSMArena.com

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat