Honor 30S se představí 30. března aktualizováno

Honor 30S se představí 30. března [aktualizováno]
2020-03-30T15:21:05+02:00
• 19. 3. 2020

Zdroj: Gizmochina

Aktualizováno 19. 3.

Za posledních pár dnů se objevilo několik dalších renderů nadcházející novinky. Společnost ale oficiálně zveřejnila na čínské sociální síti Weibo nový obrázek lákající na datum představení. Konkrétně se Honor 30S představí již 30. března. S největší pravděpodobností bude mobil vybaven procesorem Kirin 820 s podporou 5G konektivity.

Honor 30S March 30 Launch 690x1227x Honor 30S rear 690x755x Honor 30S front 690x761x

Zdroj: gizmochina.com

Původní článek 16. 3.

Společnost Honor již brzy má odhalit novou řadu Honor 30. Kromě dlouho očekávaných vlajkových telefonů Honor 30 a Honor 30 Pro bude produktové portfolio zahrnovat i další zařízení. Nedávno se na internetu objevilo zařízení pod názvem Honor 30S. Tento kousek bude nástupcem současného telefonu 20S, který je vybaven procesorem Kirin 810. Model 30S bude samozřejmě i letos spadat do střední třídy. 

Honor 30S poprvé na renderu

Na serveru Weibo se nyní objevila zadní strana telefonu. Na níže uvedeném úniku si můžete všimnout, že společnost plánuje novinku představit ještě do konce tohoto měsíce. S největší pravděpodobností se tak stane v posledních třech nebo čtyřech dnech v měsíci. 

Honor 30S

Zdroj: Gizmochina

Nicméně, dle uniklého snímku se zdá, že nový model bude mít na zadní straně „motýlkový“ vzor. Podobný design jsme mohli vidět u současné generace 20S. Tlačítka hlasitosti se budou samozřejmě nacházet na pravé straně telefonu. Naopak čtečka otisků prstů může být implementována do tlačítka pro vypnutí/zapnutí displeje. 

Zajímavostí jsou také fotoaparáty, které budou ve tvaru obdélníku. Kolik jednotlivých fotoaparátů bude telefon nabízet, je prozatím neznámé. Spekuluje se ale hned o čtveřici fotoaparátů. Další informace o telefonu nejsou k dispozici. 

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat