Google vydává novinky pro Pixel smartphony

Google vydává novinky pro Pixel smartphony
2020-03-02T19:27:18+02:00
• 2. 3. 2020

Zdroj: Google

Google si většinou nechával nové funkce a možnosti pro Pixel smartphony až na dobu, kdy došlo k vydání nové verze systému. Již jsme se ale jednou dočkali běžné aktualizace, respektive bezpečností, která navíc obsahovala novinky, takže nebylo nutné čekat na vydání nové verze systému. Nyní Google oznamuje další nové funkce pro Pixel smartphony.

Google vydává nové funkce pro Pixely

Novinky pro Pixely

Dnes Google začíná rozšiřovat novou aktualizaci, která přináší drobná vylepšení i nové funkce pro Pixel smartphony. První novinky se týká Pixelu 4, který disponuje radarem. Právě pro tuto součástku jsou dostupná nová gesta pro ovládání hudby. Bylo přidáno gesto pro pozastavení přehrávané hudby. Další novinka novinka se týká automatické detekce autonehody. Tentokrát se jí dočkají všichni majitelé Pixel mobilů v USA, Velké Británii a Austrálii.

Zdroj: Google.com

Google nově upravuje funkci vypínacího tlačítka. Při podržení se nabídne standardní přeskupená nabídka možností, ale navíc jsou k dispozici platební karty. Díky této funkce se jednodušeji uživatelé dostanou k platební službě Google Pay. Nebude tak potřeba dohledávat samotnou aplikaci Google Pay pro vybrání platební karty. Bohužel novinka je dostupná jen v zemích jako USA, Velké Británii, Kanadě, Austrálii, Francii, Německu, Španělsku, Itálii, Irsku, Tchaj-wanu a Singapuru.

Zdroj: Google

Poslední vylepšení se týká možnosti přepnutí vzhledu systému. Nabízí se automatické přepínání podle západu nebo východu slunce. Některé novinky mohou být dostupné i bez nutnosti instalace bezpečnostní březnové aktualizace. Nyní Google již některé součásti aktivoval vzdáleně skrze své servery.

Zdroj: Google

Zdroj: blog.google

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat