Xiaomi Jimmy produkty v akci! sponzorovaný článek

Xiaomi Jimmy produkty v akci! [sponzorovaný článek]
2020-03-05T18:06:12+02:00
• 2. 3. 2020

Xiaomi Jimmy JV53 aneb kouzelník pro vaši domácnost

Velmi rozrostlou společnost Xiaomi je možno znát hlavně díky skvělým mobilním telefonům, které většinou v dané cenové kategorii nemají konkurenci. A poněvadž je společnost velmi rozrostlá, tak nenabízí již pouze mobilní zařízení, tablety apod., ale vydala se dalšími směry. Od Xiaomi je možno zakoupit sluchátka, dokonce chytrá světla a elektrické koloběžky. Dnes se však podíváme na skvělého domácího pomocníka, který je opravdu užitečný a neměl by chybět v žádné moderní domácnosti.

Xiaomi Jimmy JV53 Xiaomi Jimmy JV53

Ruční vysavač od společnosti Xiaomi nabízí hned několik funkcí. Jednou z nich je například jak schopnost vysávat, tak vytírat podlahu. Můžete si tedy být jisti, že váš domov, nebo alespoň podlaha ve vašem domově, tak bude dokonale čistá. Se svým vysokým sacím výkonem až 2000 Pa je také schopný uklidit veškerý prach a jiné nečistoty, které se na podlaze nacházejí.

Originální Xiaomi Jimmy JV53 na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Geekmaxi bude po dobu prvního týdne jen za 5 774 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón ImCxSz56, zaplatíte jen 4 000 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

ROIDMI Nex v akci

V akci je ale také alternativa v podobě ručního vysavače Xiaomi ROIDMI Nex. Ten také dokáže vysávat a vytírat podlahu. Můžete si tedy být jisti, že váš domov, nebo alespoň podlaha ve vašem domově, tak bude dokonale čistá. Se svým vysokým sacím výkonem až 23 500 Pa je také schopný uklidit veškerý prach a jiné nečistoty, které se na podlaze nacházejí.

Xiaomi ROIDMI Nex

Originální Xiaomi ROIDMI Nex na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Geekmaxi bude po dobu prvního týdne za necelých 9 000 Kč. Pokud ale zadáte náš kupón giSHSJzg, zaplatíte jen 8 205 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Xiaomi JIMMY JW31 aneb domácí mytí automobilu

Pokud hledáte zajímavého pomocníka pro umytí vašeho automobilu, máme pro vás skvělý tip. Internetový obchod Geekmaxi totiž nabízí Xiaomi JIMMY JW31, což je jednoduše řečeno modernější „vodní hadice“. Na jedno nabití vydrží až 45 minut, přičemž výkon činí 2,2 MPa. Celková váha zařízení pak je 1,8 kg.

Xiaomi JIMMY JW31 Xiaomi JIMMY JW31

Originální Xiaomi Jimmy JW31 na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Geekmaxi bude po dobu prvního týdne jen za 4 558 Kč. Že to stále není dost dobré? Pokud zadáte náš kupón B6LK4B3C, zaplatíte jen 3 000 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Jarní akce na hromadu produktů!

Internetový obchod Geekmaxi si pro své zákazníky připravil velkou podzimní akci, prostřednictvím které máte možnost získat značkové produkty za nízký peníz. Stačí přejít ZDE a vybrat si libovolný produkt.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat