Domácí cvičení levně a kvalitně díky Xiaomi! sponzorovaný článek

Domácí cvičení levně a kvalitně díky Xiaomi! [sponzorovaný článek]
2020-03-26T19:25:27+02:00
• 26. 3. 2020

Xiaomi YUNNMAI švihadlo pro domácí cvičení

Domácí cvičení nemusí být složitou záležitostí. Švihadlo Xiaomi Yunmai nastavuje laťku velmi vysoko – a to především na zlepšení výdrže a spalování tuků. Rozdíl budete cítit během několika dnů.

domácí cvičení domácí cvičení

Na dvou robustních 90° umělohmotných ručkách rotuje ocelové lanko na kuličkovém ložisku – perfektní pro rychlé dvojskoky (Double Unders). Extrémně vysoká rychlost se snoubí s extrémně nízkou hmotností pouze 70 g.

Prostřednictvím dvou upevňovacích šroubů můžete 2,75m lanko přizpůsobit vlastním rozměrům. Tím se švihadlo Yunmai hodí na cvičení doma, ve studiu i v přírodě. Pokud máte o speciální švihadlo od Xiaomi zájem, můžete využít náš kupón GKB397S, díky kterému zaplatíte jen 630. Zakoupit jej můžete ZDE.

Domácí cvičení: Kliky lehce a kvalitně

Klik je posilovací cvik zaměřený rozvíjející hlavně a především horní část těla. Je vhodný pro všechny věkové kategorie i pro různě pokročilé cvičence. Je zaměřen především na prsní svalstvo, tricepsy, (břišní svaly – např. přímý sval břišní, zádové svaly a deltové svaly v menší míře) a nepatrně i na bicepsy. Cvik lze změnou polohy rukou různě obměňovat a tím měnit zatížení jednotlivých svalů. Kliky jsou základním cvičením v atletice, obecně tělesném rozvoji a vojenském fyzickém tréninku. Jsou také běžná forma potrestání používaného v armádě, sportovních školách a školách bojových umění.

domácí cvičení domácí cvičení

Tento posilovací cvik je velice důležitý. V době karantény můžete ale cvičit i doma, a to levně a jednoduše. Xiaomi vytvořilo velice pohodlný nástroj, kterým kliky zvládnete levou zadní. Pokud máte o cvičební nástroj od Xiaomi zájem, můžete využít náš kupón GKB398S, díky kterému zaplatíte jen 1 014 Kč. Zakoupit jej můžete ZDE.

Tronsmart T6 Max v akci!

Společnost Tronsmart rozšiřuje rodinu přenosných reproduktorů o jeden čerstvý přírůstek, který by klidně mohl v prodejních číslech navázat na svého předchůdce s názvem Element Mega ze září loňského roku. Vlastní technologie SoundPulse bude opět zajišťovat maximální výkon a budoucí majitelé jistě ocení kompaktní rozměry. Ke všemu čínský výrobce spustil celosvětový prodej za velmi lákavou cenu.

Přenosný reproduktor T6 Max o rozměrech 140 x 140 x 193 mm váží necelé dvě kila, za což především vděčí 12 000mAh baterii a ta zaručuje výdrž 20 hodin při poslechu na nejvyšší hlasitost. Naopak její nabití trvá přibližně 2 hodiny. O kvalitní zážitek z poslechu se starají dva stereo reproduktory s celkovým výkonem 60 Wattů. Spárování probíhá buď standardně přes funkci Bluetooth 5.0, nebo dokonce pomocí přítomné technologii NFC. K dispozici je také možnost vyvolat chytrého asistenta.

Tronsmart Element T6 Max

Zvýšená odolnost je podložena certifikací IPX5, která zaručuje voděodolnost proti dešti či opláchnutí. Nechybí ani vstup pro microSD kartu, AUX či sluchátka. Funkce True Wireless Stereo dovoluje spárovat dva reproduktory k vytvoření 3D zvuku. Tlačítko EQ slouží k přepínání mezi 3 režimy (standard, extra basy, 3D stereo).

Reproduktor Tronsmart T6 Max stojí za běžných okolností 3 000 Kč, nyní je však exkluzivně k dispozici za zlevněnou cenu. Konečná cena tedy činí 2 629 Kč. Pokud ale zadáte náš slevový kupón GKBTS13, zaplatíte jen 2 439 Kč. Nemusíte se bát celních poplatků, jelikož zásilka je posílána z německého skladu. A to už stojí za zvážení. Pokud máte zájem, k zakoupení je Tronsmart T6 Max dostupný ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat