Apple Music přináší playlist Get Up! a Home Office DJ

Apple Music přináší playlist Get Up! a Home Office DJ
2020-03-26T18:00:54+02:00
• 26. 3. 2020

Zdroj: MacRumors

Apple Music dnes vydal nový playlist pod názvem Get Up! Mix. Jedná se opět o algoritmický seznam skladeb, který spojuje stávající seznamy skladeb, jako je Chill Mix, New Music Mix, Friends Mix a Favorites Mix. 

Apple Music má nové playlisty

Get Up! Mix nabídne seznam skladeb s různými žánry. Aktualizován playlist bude každé pondělí přímo editory služby Apple Music. Novinka stále není k dispozici všem uživatelům, takže pokud ji ještě nemáte v sekci Pro vás, budete si muset ještě chvíli počkat. Já osobně již k playlistu přístup mám a zatím jsem spokojen s tím, co Apple Music nabízí. 

Apple Music Apple Music Apple Music

Zdroj: Dotekomanie.cz

Apple ale představil také nový seznam skladeb pod názvem Home Office DJ. Komu je playlist určen, je jasné už z názvu – lidem, kteří v současné době pracují z domova. Novinka se nachází v části Procházet, přičemž obsahuje skladby od The Weeknd, Ed Sheeran, Lady Gaga, Post Malone, Halsey a dalších. Apple uvádí, že se playlist zaměřuje na nedávné popové, taneční, hip-hopové a RB žánry. 

Z důvodu koronaviru stanice Beats 1 a její moderátoři nyní vysílají ze svých domovů, přičemž k rozhovorům s hudebníky používají FaceTime. Apple na všechny zaměstnance tlačí, aby pracovali z domova, pokud je to možno. Brzy se můžeme těšit na rozhovor s Eltonem Johnem a Hayley Williams. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat