Xiaomi Haylou LS01 a další produkty za nízké ceny! sponzorovaný článek

Xiaomi Haylou LS01 a další produkty za nízké ceny! [sponzorovaný článek]
2020-02-17T11:43:22+02:00
• 17. 2. 2020

Xiaomi Haylou LS01 za pakatel

Čínská společnost Xiaomi představila své nové chytré hodinky Xaiomi Haylou LS01. Jedná se o cenově dostupné chytré hodinky, přičemž mezi jejich hlavní rysy patří monitor srdeční frekvence, sledování spánku a aktivity či 14denní výdrž baterie na jedno nabití.

Chytré hodinky Haylou LS01 disponují čtvercovým barevným displejem, jehož velikost činí 1,3 palců. Xiaomi v tomto případě použilo zobrazovací technologii LCD s rozlišením 240 x 240 pixelů. Celková konstrukce hodinek činí 0,9 x 35,7 x 11,6 mm a váží 34 gramů. Hodinky Haylou LS01 jsou pak dodávány společně s 26,3 mm širokým silikonovým páskem, který lze jednoduše vyměnit za jiné pásky – ty si můžete pochopitelně dokoupit.

Xiaomi Haylou LS01 Xiaomi Haylou LS01

Haylou LS01 disponuje baterií o kapacitě 210 mAh, přičemž na jedno nabití hodinky zvládnou pracovat 14 dní. Nutno ale podotknout, že právě výdrž baterie se bude lišit v závislosti na používání. Chytré hodinky od Xiaomi jsou kompatibilní se zařízeními s operačním systémem Android a iOS. Mezi podporované verze patří Android 4.4, iOS 8 nebo novější.

Skvělou informací je, že se i v této cenové kategorii nachází certifikace IP68 zaručující vodotěsnost až do hloubky 1,5 metru po dobu maximálně 30 minut. Hodinky jsou kromě toho schopny fungovat při teplotách v rozmezí -20 °C do 45 °C. Jak bylo již v úvodu zmíněno, hodinky jsou také vybaveny monitorem srdeční frekvence. Haylou LS01 kromě toho podporuje také sledování aktivit, počítadlo kroků, sledování spánku a devět různých sportovních režimů.

Hodinky Xiaomi Haylou LS01 stojí za běžných okolností 1 500 Kč při koupi z čínského skladu, nyní jsou však exkluzivně k dispozici za zlevněnou cenu. Konečná cena tedy činí 646 Kč. A to už stojí za zvážení. Pokud máte zájem, k zakoupení je Xiaomi LS01 dostupný ZDE.

Kompletní specifikace Xiaomi Haylou LS01

  • Displej: 1,3 palcový LCD displej s rozlišením 240 x 240 pixelů.
  • Baterie: 210 mAh.
  • Připojení: Bluetooth 4.2.
  • Kompatibilní operační systém: Android 4.4, iOS 8 nebo vyšší.
  • Funkce: Sledování spánku, sledování aktivity.
  • Senzory: Monitor srdeční frekvence, sledování spánku.
  • Hmotnost: 34 gramů.
  • Rozměry: 40,9 x 35,7 x 11,6 mm.
  • Barvy: černá, stříbrná.

Chytrý telefon UMIDIGI A5 Pro jen za 2 355 Kč!

8. května jsme byli svědky představení nového zařízení od společnosti Umidigi, které se přímo stalo hlavní konkurencí pro model Redmi 7. Čínský výrobce vybral konkurenceschopnou výbavu, čili oba telefony mezi sebou sehrají poměrně rovnocenný boj o každého uživatele. Velkou roli si zahraje také konečná cena, protože Umidigi s ní šlo hodně dolů.

Vpředu nalezneme 6,3palcový IPS displej s FullHD+ rozlišením a 8megapixelovou kamerku pro milovníky selfie ve výřezu o tvaru kapky. Výkon mu dodává osmijádrový procesor Helio P23, 4GB operační paměť RAM nebo 32GB interní úložiště. Kromě jednoho slotu pro paměťovou microSD kartu zde máme i dva plnohodnotné sloty pro SIM karty. Při životě jej drží baterie o velikosti 4 150 mAh.

UMIDIGI A5 Pro UMIDIGI A5 Pro

V zadní části nelze přehlédnout tři širokoúhlé (Ultra-Wide) senzory fotoaparátu od Sony, LED blesk či snímač otisků prstů. Nakonec výpis doplňuje operační systém Android v předinstalované verzi 9.0 Pie, funkce Bluetooth 4.1 a USB typu C. 

Originální UMIDIGI A5 Pro je u internetového obchodu TomTop po dobu prvního týdne jen za 2 355 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

3D tiskárna nyní ve slevě

3D tiskárny jsou každým měsícem více a více populární. Mohou za to z větší části média, která o 3D tisku píše takřka každý den. A je to jedině dobře. Ještě před necelým rokem byla taková malá tiskárna pro domácí použití velmi drahá, dokonce se našli tací, kteří byli ochotní za takovou „hračku“ zaplatit půlroční výplatu. Ovšem nyní se karty obrátily.

Anycubic I3 MEGA

Internetový obchod TomTop samozřejmě na tento problém zareagoval a rozhodl se zákazníkům nabídnout speciální slevu v podobě snížení ceny o 70 %. Sleva se týká produktu pod názvem Anycubic I3 MEGA.

Cena tohoto produktů se v České republice pohybuje od 10 000 Kč. Ve spolupráci s naším partnerem jej můžete získat jen za 5 775 Kč. Pokud vás 3D tisk zajímá, anebo si jej chcete vyzkoušet či se o technologii dozvědět více, níže uvedený produkt by vás mohl zaujmout.

Anycubic I3 MEGA

Produkt je v prodeji za 5 775 Kč. Anycubic I3 MEGA můžete zakoupit ZDE.

Hlavní funkce:

  • Díky platformě Ultrabase dokáže tiskárna tisknout objekty jednodušeji než ostatní 3D tiskárny.
  • Extrémně jednoduchá montáž, stabilní výkon.
  • Není potřeba firmware a další ladění.
  • Celý kovový rám.
  • Dvojitý pohon osy.
  • Jednodílní instalace šroubového motoru.

Pro hladké oholení je tu Xiaomi

Skvělá kombinace tří holících hlavic umožňuje bezchybné oholení ve všech možných záhybech na vaší tváři. Samozřejmostí je u Youpin holícího strojku plná voděodolnost a též holení na suchém povrchu. Xiaomi garantuje nepodrážděnost kůže v tomto režimu, což je velmi vítaná schopnost, pokud se holíte na cestách nebo se potřebujete velmi rychle zbavit přebytečných vousů. Xiaomi Youpin nabídne i malinký displej na spodní části, kde se zobrazuje množství baterie.

Xiaomi Youpin Xiaomi Youpin

Baterie se nabíjí 60 minut a poskytne 90 minut holení. Strojek má tři holící břitvy a ze zadní části je jedna rovná na sestřihnutí. Holení je možné jak na sucho tak na mokro. Holící strojek Youpin nyní pořídíte na akci v obchodě TomTop se slevou 41 % za 367 Kč. K dispozici je však již jen necelých 150 ks. Pospěšte si tedy, než budou všechny strojky od Xiaomi za tuto cenu vyprodány. Kupujte ZDE.

iSteady Pro 3: Vysoká úroveň stabilizace za pár šupů

Vysokou úroveň stabilizace zajišťuje hlavně tříosá konstrukce s precizními motorky, které reagují téměř bez prodlevy. Celý gimbal lze pohodlně ovládat pomocí ovládacího kolečka. To získalo od minulého modelu na komfortu a citlivosti.

Výrobce u tohoto modelu mířil především na ovladatelnost a osvobození uživatele od nutnosti částečného ovládání na samotném telefonu. Ovládací prvky stabilizátoru jsou opravdu bohaté. Díky tomu nebudete muset kvůli nastavení snímků sahat na telefon, ale vše nastavíte pohodlně na samotném gimbalu. Ovládání ostření či zoom nejsou výjimkou.

iSteady Pro 3 obsahuje také několik pokročilých funkcí. Mezi ně lze přiřadit timelapse či slow motion. Object tracking se zde nachází též a umožní automatické otáčení ramene za požadovaným objektem, ne pouze lidskou tváří. Dvojité nabíjení zajišťuje tu nejdelší možnou délku provozu. Indikátor napájení informuje o zbývající baterii, která má obrovskou výdrž, čítající až 12 hodin! Dvojité nabíjení spočívá v možnosti nabití i vašeho zařízení přímo ze stabilizátoru.

iSteady Pro 3

Kompatibilita je akční kamery GoPro, Sony a další. Připojení příslušenství, jako je LED osvětlení či přídavné čočky, je též možné. V balení se nachází skvělá trojnožka pro stacionární záběry. Gimbal iSteady Pro 3 toho umí opravdu mnoho a nejlépe se o jeho vlastnostech přesvědčíte na vlastní oči. Přiložené video ukazuje základní funkce, kterými gimbal oplývá.

iSteady Pro 3 obsahuje také několik pokročilých funkcí. Mezi ně lze přiřadit timelapse či slow motion. Object tracking se zde nachází též a umožní automatické otáčení ramene za požadovaným objektem, ne pouze lidskou tváří. Dvojité nabíjení zajišťuje tu nejdelší možnou délku provozu. Indikátor napájení informuje o zbývající baterii, která má obrovskou výdrž, čítající až 12 hodin! Dvojité nabíjení spočívá v možnosti nabití i vašeho zařízení přímo ze stabilizátoru.

Samotný gimbal můžete nalézt na tomto odkaze, kde si jej můžete zakoupit nebo prozkoumat více z bohaté nabídky vlastností. Za jedinečnou cenu 2 096 korun je k dostání však pouze v omezeném množství, které se rychle zmenšuje. Neváhejte tedy příliš dlouho, skvělá 44% sleva zde za pár dní již nebude. Pokud ale zadáte náš kupón TPD5784, zaplatíte jen 1 791 Kč. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat