Apple vydal první veřejnou betu iOS 13.4

Apple vydal první veřejnou betu iOS 13.4
2020-02-11T08:00:24+02:00
• 11. 2. 2020

Zdroj: 9to5mac

Americká společnost Apple v průběhu dnešního večera vydala první veřejnou beta verzi operačního systému iOS 13.4. Kromě toho byly vydány i první veřejné bety macOS 10.15.4, tvOS 13.4 a watchOS 6.2. Co připravované iOS 13.4 nabídne?

iOS 13.4 beta 1 nabízí hned několik funkcí

Jednou z největších novinek v rámci operačním systému iOS 13.4 bude zcela přepracovaný Toolbar v aplikaci Mail. Nově se tak dočká i možnosti označení a rychlého přístupu do jednotlivých složek. Aktuálně Toolbar nabízí jen ikony pro odpovědi a smazání.

iOS 13.4 

V rámci tohoto systému bychom se měli také dočkat dlouho slíbeného sdílení složek pomocí služby iCloud. V praxi by tak složky mohly fungovat na podobném principu, jako například v případě Dropboxu či Google Disk. Novinky se ale dočkají také samotní vývojáři. Ti totiž budou moci nastavit odemknout své placené aplikace na všech platformách. Abych vše uvedl na pravou míru, pokud vývojář bude mít placenou aplikaci na iOS a macOS, bude moci nastavit, že při nákupu jedné z nich bude aplikace odemknuta na všech platformách. V praxi tak uživatel nebude muset jednu aplikaci kupovat vícekrát. 

iOS 13.4

Zapomenout zmínit nesmím ani nové Memoji, které se ve verzi 13.4 objeví. Konkrétně by mělo být k dispozici hned devět Memoji. Objeví se zde obličej se srdíčky, oslavující obličej, prosící obličej a tak dále. 

Že Apple pracuje na novém zařízení, nasvědčuje i CarKey API. Díky němu totiž v novém iOS 13.4 bude možné nahrát bezkontaktní klíče od automobilu. Pomocí iPhonu pak bude možné automobil nastartovat. 

V současné chvíli není jasné, kdy se nové iOS 13.4 dostane mezi širokou veřejnost. S největší pravděpodobností by se tak mohlo stát v průběhu příštího měsíce. Jakmile se tak stane, budeme vás o tom informovat.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat